Στο Survivor έκανε πρεμιέρα μια ακόμα νέα εβδομάδα, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από το νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Διάσημοι και Μαχητές ρίχθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης με μοναδικό στόχο να κερδίσουν την πρώτη ασυλία.

Με το δεξί σε αυτή τη νέα εβδομάδα έμελλε να μπει η κόκκινη ομάδα, η οποία και βρέθηκε στο συμβούλιο του νησιού σε ρόλο παρατηρητή δίχως να έχει το άγχος της ψηφοφορίας. Κάτι που βεβαίως και είχαν οι Μαχητές που θα έπρεπε να περάσουν, εκ νέου, από την ψυχοφθόρα δοκιμασία της ψηφοφορίας για να βγάλουν τον πιο αδύναμο τους παίκτη ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σε ένα συμβούλιο του Survivor, δε, που πρωταγωνίστησαν και πάλι οι υψηλοί τόνοι και οι εντάσεις ανάμεσα στους συνήθεις υπόπτους. Δηλαδή τον Φάνη με τον Σωτήρη από την μπλε ομάδα και την Ασημίνα με τον Αλέξη από την κόκκινη ομάδα. Κάτι που διέκοψε ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο, όταν η ώρα προχώρησε αρκετά και έπρεπε να βγει ο πρώτος παίκτης από τους Μαχητές στον τάκο.

«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» αναφώνησε ο παρουσιαστής του Survivor για να διαβάσει στη συνέχεια μία μία τις ψήφους των παικτών. Σε αυτές… κυρίαρχος αναδείχθηκε ο Rob, με αποτέλεσμα να είναι αναμενόμενα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

«Πιστεύω ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι για την υποψηφιότητα γιατί ο Σωτήρης είναι τραυματισμένος και το θεωρώ δίκαιο που δεν τον ψήφισαν. Στατιστικά νομίζω πως είμαι και από τους λιγότερο αγωνιστικούς οπότε το περίμενα. Για άλλη μια φορά έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, για τέταρτη φορά. Για να δούμε μήπως θα το γλιτώσω ξανά όπως και την τρίτη φορά» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, ο Rob για τη νέα του υποψηφιότητα.