Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η φωτογραφία που έβγαλε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον δήμαρχο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο έπειτα από τη συναυλία που έδωσε η διάσημη τραγουδίστρια στην πόλη. Θέση επί του θέματος πήρε και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό», που μεταδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/12) από τη συχνότητα του ANT1.

«Την έχω “πατήσει” κι εγώ… Λέμε κάτι ή κάνουμε κάτι, γιατί εκείνη την ώρα το θεωρούμε το σωστό. Πώς σου τα φέρνει η ρουφιάνα η ζωή… Λένε κάποιοι “Πώς είναι δυνατόν εσύ, κυρία Άλκηστις Πρωτοψάλτη, να λογοκρίνεις σε εισαγωγικά τη λέξη χοντρή (σ.σ. στο τραγούδι Άδωνις), επειδή σε ενοχλεί αισθητικά, και να μην σε ενοχλούν αυτά που κατά καιρούς έχει πει ο κύριος Μπέος, και να πηγαίνεις στα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου του Βόλου, να τραγουδάς και να δίνεις ένα άλλοθι στο δήμαρχο Βόλου για ό,τι έχει κάνει το τελευταίο διάστημα;”», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, συνεχίζοντας σε σχέση με τη φωτογραφία της τραγουδίστριας με τον Αχιλλέα Μπέο και τις κοινές δηλώσεις τους:

«Στη ζωή υπάρχει και το όχι. Ξέρεις πόσα όχι έχω πει; Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει βγάλει λεφτά. Δεν είναι ότι της λείπουν και αν έλεγε ένα όχι… Δεν το σκέφτηκε αυτό η Άλκηστις Πρωτοψάλτη;».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

«Έγινε πρόταση και σε άλλον, πολύ μεγάλο καλλιτέχνη, άνδρα και είπε όχι. Επικαλέστηκε λόγους δουλειάς. Μετά από τις συνεχείς δηλώσεις του κ. Μπέου, δεν ήθελε να υπάρξει κάποια κοινή φωτογραφία του τραγουδιστή με τον κ. Μπέο», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από τη μεριά του, μίλησε για το θέμα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha.

«Θα απαντήσω με ερώτηση. Και απευθύνομαι στον Γρηγόρη. Τραγουδάς και παρευρίσκεται κάτω, αφού έχει αποφυλακιστεί ο κύριος Κασιδιάρης και έρχεται να βγει φωτογραφία. Θα βγεις φωτογραφία;», τόνισε και πρόσθεσε:

«Αν το “χοντρή” είναι έκφραση του μη political correct και ενός υφέρποντος ρατσισμού, κατά την κυρία Πρωτοψάλτη, ένας φορέας ρατσιστικού λόγου, που το ζήσαμε σε προεκλογικό και μετεκλογικό επίπεδο, είναι ο συμφωτογραφιζόμενος μαζί της. Μπορεί ευγενικά να μην φωτογραφηθεί. Εξηγώ από πού βγαίνει η αντίδραση. Από αυτή την αντίφαση».

Αντιδράσεις, φυσικά, υπήρξαν και στα social media με την τραγουδίστρια να δέχεται καταιγισμό αρνητικών σχολίων για την επιλογή της να φωτογραφηθεί με τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε προχωρήσει σε ομοφοβικές δηλώσεις.