Η Αναστασία εμφανίστηκε στο Cash or Trash το απόγευμα της Πέμπτης (14/12) προκειμένου να πουλήσει ένα βάζο. Τόσο η οικοδέσποινα Δέσποινα Μοιραράκη όσο και ο εκτιμητής του παιχνιδιού, Θάνος Λούδος αμφισβήτησαν την γνησιότητα του αντικειμένου όμως αυτό δεν πτόησε την παίκτρια.

Η νεαρή εμφανίστηκε μπροστά στους υποψήφιους αγοραστές για να ακούσει τις προτάσεις τους. Παρά τις αρχικές αμφιβολίες δύο εκ των τεσσάρων αγοραστών, όλοι συμφώνησαν πως πρόκειται για αυθεντικό βάζο Γκαλέ.

Οι προτάσεις ξεκίνησαν να ακούγονται με τον Γιώργο Τσαγκαράκη και την Ιόλη Χιωτίνη να «κονταροχτυπιούνται» για το βάζο.

«Μπορείς να μου αδειάσεις τις τσέπες με αυτό το βάζο εμένα, γι’ αυτό και θα προσφέρω 2.000 ευρώ» είπε ο Γιώργος Τσαγκαράκης με την Ιόλη Χιωτίνη να αποχωρεί από τη διεκδίκηση του βάζου. Η Αναστασία δέχθηκε την πρόταση των 2.000 ευρώ και είπε χαρακτηριστικά στους αγοραστές πως: «αν σας ενδιαφέρει η εκτίμηση, ήταν 180 ευρώ»!

«Ένα βάρος έφυγε μόλις ο κ. Τσαγκαράκης άρχισε να ενδιαφέρεται και να εκδηλώνει αυτό το ενδιαφέρον γιατί το ηθικό μου είχε πέσει πολύ μετά την εκτίμηση» εξομολογήθηκε η Αναστασία στην κάμερα του Cash or Trash.