Στον Νίκο Κοκλώνη αναφέρθηκαν ανήμερα της εορτής του ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό», στη στήλη των τηλεοπτικών νέων. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε αρνητικά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για τον ίδιο και τον συνεργάτη του και έστειλε μήνυμα στον γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό, υποστηρίζοντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα ότι χρειάζεται να απομακρύνει ανθρώπους από δίπλα του, οι οποίοι τον γλείφουν.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Νίκο Κοκλώνη! Θα του ξαναπώ όμως κάτι. Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ο Νίκος Κοκλώνης στον εαυτό του… είναι πολύ επιτυχημένος και ο επιτυχημένος δεν έχει ανάγκη τους γλείφτες. Έβαλε τους γλείφτες να βγαίνουν χθες στα διάφορα sites και να βρίζουν τον Βαγγέλη Περρή και ότι εμείς είμαστε σφαγμένοι. Και δεν καταλαβαίνει ότι με αυτή την πρακτική, το να βγαίνει κάποιος να με βρίζει σε ένα site, τι κάνει; Μου μειώνει την τηλεθέαση;

Αν το κάνει ο Νίκος είναι κουτό, αν το κάνουν οι γλείφτες είναι ακόμα χειρότερο, διότι δεν προσφέρουν υπηρεσία έτσι. Είναι χαζό. Ο Νίκος, που είναι έξυπνος άνθρωπος, πρέπει να τους πει “κόφτε αυτή την ηλιθιότητα”, αν δεν τους δίνει την εντολή. Δεν πιστεύω ότι τους δίνει εντολή, πιστεύω ότι το κάνουν από μόνοι τους, θεωρώντας ότι προσφέρουν υπηρεσίες στον αυτοκράτορα. Είναι λάθος».

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Μπορεί να δίνει κάποιος αντ’ αυτού την εντολή. Δεν ξέρεις. Ας κοιτάξει τις υπογραφές, που γράφουν ύμνους ή εξυπηρετούν ό,τι έχει. Είναι οι ίδιες υπογραφές που πριν από κάποια χρόνια, έγραφαν ακριβώς τα ίδια, στον οποίο γύρισαν την πλάτη και τώρα γράφουν ακριβώς τα ίδια. Είναι κονδυλοφόροι, οι οποίοι ανάλογα με το πού πηγαίνει ο αέρας και από πού έρχεται η μυρωδιά χρήματος, γράφουν. Επομένως, δεν θα του κάνουν καλό, θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να ζήσει τον αποχωρισμό τους, που ίσως να είναι και η καλύτερη στιγμή».

«Χρησιμοποιούνται γενικώς τα Μέσα αυτά για τον επικοινωνιακό πόλεμο», πρόσθεσε με τη σειρά της η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Όταν ο Βαγγέλης Περρής «έγλειφε» τον παραγωγό και παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, αποκαλώντας τον «Κοκλωνάρα»

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε για γλείφτες του Νίκου Κοκλώνη και δεν έχει περάσει παρά μόλις ένας χρόνος από τη συνέντευξη που είχε δώσει στην Αννίτα Πάνια, όπου στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού στο οποίο έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε δύο τηλεοπτικά πρόσωπα, και τον Γιώργο Λιάγκα απέρριψε και τον Νίκο Κοκλώνη «έγλυψε».

Σε αυτό το παιχνίδι μεταξύ άλλων κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα, όπου ο γνωστός πανελίστας διάλεξε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, «επειδή με τον Γρηγόρη παίρνω περισσότερα λεφτά».

Μεταξύ Νίκου Κοκλώνη και Δημήτρη Ουγγαρέζου, επέλεξε τον πρώτο λέγοντας: «Δεν έχει τις ίδιες προσβάσεις, που μπορεί να μου εξασφαλίσει ο Νίκος Κοκλώνης. Επομένως, τελείως ιδιοτελώς επιλέγω τον Νίκο Κοκλώνη και νομίζω ότι έτσι θα πάω μπροστά. Διαλέγω Κοκλωνάρα. Έτσι είναι η ζωή, σκληρή».

Μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Νίκου Κοκλώνη επέλεξε και πάλι τον Νίκο Κοκλώνη, λέγοντας: «Επειδή ο Νίκος Κοκλώνης είναι και παραγωγός της εκπομπής της και δίνει καλές επαγγελματικές προοπτικές, επιλέγω Κοκλωνάρα. Για εκείνον τραγούδησα, για να με πάρουν στο J2US».

Όταν ο Βαγγέλης Περρής κατακεραύνωνε τον Λιάγκα, αποκαλώντας τον «μικρόψυχο»

Ήταν Φεβρουάριος του 2017 όταν μια σειρά από σχόλια από τον Γιώργο Λιάγκα για την τότε νέα εκπομπή των Περρή – Νέγκα «Rodeo» κατέληξε σε μήνυση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωί ο Λιάγκας άσκησε σκληρή κριτική στο «Rodeo» του ΣΚΑΪ μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον ΛΑΜΨΗ 92,3. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν όλο, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Ειλικρινά, με όλη την αγάπη το λέω. […] Αυτή η εκπομπή η άθλια. Άντε κι ο Περρής έχει ένα χιούμορ… Τα βιντεάκια πιο… παλιακά πεθαίνεις. Ο ίδιος έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός, δεν τον πετάω. Η άλλη η Νέγκα η νεκροφιλο… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή από φέρετρο να τελειώνει η φασαρία; Και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καταλαβαίνω, γιατί να περπατάει στο τραπέζι, είναι λίγο αγενές αυτό. Τέλος πάντων, δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν».

Ωστόσο, η Αθηναΐς Νέγκα ενοχλήθηκε έντονα από τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Μιλώντας στο «Happy Day» λίγους μήνες μετά, ο Βαγγέλης Περρής έστρεψε τα πυρά του κατά του Γιώργου Λιάγκα και της τότε late night εκπομπής που ετοίμαζε.  «Επιτυχία. Εύχομαι στο Γιώργο Λιάγκα να κάνει κάποτε μια εκπομπή που να μην ντρέπεται. Είχε βγει και είχε πει ότι θα πρέπει να ντρεπόμαστε, μια δήλωση που την πήρε ο αέρας, ήταν η εποχή που έλεγε πολλά εκτός τηλεόρασης, γιατί στην τηλεόραση ήταν πολύ στριμωγμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας δε στους «ΚουΚου» την ίδια περίοδο αποκάλεσε μικρόψυχο αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κόντρα στην εκπομπή του.

«Είναι πολύ μικρόψυχο να βγαίνεις και να λες να σταματήσει η εκπομπή. Ό,τι κι αν σου έχει κάνει. Νόμιζα ότι το είχε πει άλλος, αφού ήταν ο Λιάγκας, χιούμορ και Λιάγκας πάνε μαζί» είπε όλο νόημα, για τα σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής για την εκπομπή του.