Η Παντελίνα κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει και παρουσίασε μια διαφορετική πασαρέλα από τις συνηθισμένες στους κριτές και στους τηλεθεατές του My Style Rocks. Η Η παίκτρια εμφανίστηκε στην πασαρέλα του διαγωνισμού με μία χορογραφία, που άφησε άφωνους τόσο τους κριτές, όσο και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Όταν τελείωσε το χορευτικό της, η Παντελίνα εξήγησε πως το concept που επέλεξε ήταν «χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο στην Κύπρο».

Η παίκτρια επέλεξε να φορέσει μία κόκκινη φούστα και ψηλές κόκκινες γόβες, τα οποία συνδύασε με ένα κόκκινο κολάν και ασημένιο μπουστάκι με λευκό τοπ.

«Στον χορό είσαι Νο1. Η κίνησή σου είναι μαγική. Και πρέπει πάντα ό,τι κάνεις στη ζωή σου, πρέπει να βάζεις τον χορό μέσα. Είναι μεγάλο ατού, είσαι πολύ ταλαντούχα κι ανεβάζει τα πάντα. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου», της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα μιλούσαμε για αυτό το λουκ, αν δεν χόρευες. Θα λέγαμε “δεν μας αρέσει, ευχαριστούμε“. Έβαλες τον χορό και θέλουμε να το συζητήσουμε».