«Είναι εξαιρετική ευθύνη, τεράστιο το βάρος. Είναι πολύ δύσκολο. Θα περάσω… Θα στριμωχτώ» τόνισε η Χριστίνα Λαμπίρη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου για την εκλογή της ως Δημοτική Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου.

Για τη φράση «ποτέ μην λες ποτέ» που πλέον την πιστεύει, η Χριστίνα Λαμπίρη σημείωσε: «Είχα πει πως δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική. Έρχεται η στιγμή που φαίνεσαι ασυνεπής σε αυτά που είχες δηλώσει. Ποτέ μην λες ποτέ. Κάπως έτσι ξεκίνησα και την τηλεόραση, έβλεπα την κάμερα και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου. Μετά από μια συγκυρία πραγμάτων, μια καραμπόλα, βρέθηκα για πολλά χρόνια στη θέση αυτή», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Το πέρασμά μας από το Epsilon στο Open, ήταν δύο χρόνια που πέρασα εξαιρετικά δύσκολα, πολύ πιεστικά για εμένα. Φαντάσου σε ποιο σημείο έφτασα για να πω χωρίζουμε. Είχα χάσει τον εαυτό μου εντελώς, ήμουν ένας κακός άνθρωπος. Είχα καταφέρει να διώξω τον κόσμο που με παρακολουθούσε. Απογοητεύτηκα από το Makedonia TV που ενώ προετοιμάζαμε την εκπομπή, δεν έγινε. Έγινα ρεζίλι. Ήταν τα πάντα έτοιμα, είχαμε τίτλο εκπομπής, σκηνικό, δελτίο τύπου, όλα αυτά με τάραξαν πάρα πολύ στην άκομψη ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας. Δεν είχαμε ποτέ επίσημη ενημέρωση», αποκάλυψε η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Διάβαζα δημοσιεύματα που αφορούσαν σε άδειες και ρωτούσα. Μου έλεγαν πως υπήρχε plan b. Το ένα κομμάτι ήταν ότι οι συνάδελφοι που έμειναν χωρίς δουλειά. Και το άλλο κομμάτι είναι όλοι αυτοί που μας εμπιστεύθηκαν και μας έδωσαν συνεντεύξεις, έδειξαν απεριόριστη εμπιστοσύνη στα παιδιά που ήμασταν μαζί και σε μένα. Επίσημες εξηγήσεις όχι δεν δόθηκαν» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και σημείωσε πως η τηλεόραση της λείπει αλλά «όχι με κάθε κόστος».