Στις 21:15 της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και του Χάρη Δούκα για το Δήμο της Αθήνας που θα φιλοξενηθεί στην ΕΡΤ.

Σε σχετική ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Αθηναίων επισημαίνει ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές. «Είμαστε άλλωστε δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε διαφωνώντας» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτηση του.

Επιθυμία να πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ στα δικά του στούντιο εξέφρασε και το Mega μέσω επιστολής που έστειλε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης στους δύο υποψηφίους όμως η ΕΡΤ ήταν αυτή που… νίκησε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ, οι ακριβείς όροι του ντιμπέιτ αναμένεται να οριστικοποιηθούν αύριο, Τρίτη 10/10. «Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 21:15, η ΕΡΤ θα μεταδώσει το debate μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, οι οποίοι πέρασαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η τηλεμαχία, οι όροι της οποίας θα συμφωνηθούν αύριο, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 το πρωί, με τους εκπροσώπους των δύο υποψηφίων, θα διεξαχθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ΕΡΤNEWS, και από την ΕΡΤ1» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΡΤ.