Τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη, συζήτησαν στο «Πάμε Δανάη» το πρωί της Δευτέρας (9/10), με τη Δανάη Μπάρκα να αποκαλύπτει ότι δέχτηκε διάφορες αντιδράσεις στα social media, επειδή εξέφρασε την αντίθεσή της, με πολλούς από τους πολίτες του Βόλου να της βάζουν «φρένο», επειδή ο δήμαρχος έχει προσφέρει έργο.

«Έβαλε στο στόχαστρο μια συγκεκριμένη ομάδα της κοινωνίας μας. Χθες δεν άντεξα, έκανα ένα στόρι στο instagram που δεν είπα κάτι πολύ άσχημο, είπα κάτι που μου βγήκε σε σχέση με αυτές τις δηλώσεις. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν κατάλαβαν τι είπα, δεν έκρινα το έργο που μπορεί να έχει κάνει ένας άνθρωπος», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα για την ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής (8/10) μετά την ομιλία του Δημάρχου Βόλου και συνέχισε:

«Μου ήρθαν πολλά μηνύματα από ανθρώπους που μένουν στο Βόλο ότι έχει φτιάξει την πόλη. Φυσικά και μπορεί να έχει ομορφύνει την πόλη, αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο το ανθρώπινο κομμάτι. Διαχωρίζεις τον άνθρωπο και τη στάση του από το έργο του; Έχω δει την ομορφιά του Βόλου, αλλά όταν βγαίνει ένας άνθρωπος και μιλάει με τέτοιο εριστικό τρόπο… Μου φαίνεται σοκαριστικό», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Επαναλαμβάνω ότι διαχωρίζω το έργο, γιατί καμιά φορά ο άνθρωπος υπερτερεί του έργου. Όταν εμένα μου έρχονται μηνύματα από ανθρώπους που ζουν στο Βόλο που μου λένε ότι έχει φτιάξει την πόλη, τι να τους πω εγώ; Ότι έχουν άδικο γιατί οι δηλώσεις του είναι κακές; Είναι σοκαριστικό, δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Μίλησα με ανθρώπους που κατοικούν εκεί και μου έβαλαν φρένο ότι “είσαι εδώ;”» για να αποκαλύψει επίσης:

«Ξεκίνησα καβγά με κατεβατά γιατί εγώ προσπαθούσα να πω ότι με αυτές τις δηλώσεις φυσικά και δεν μένω στο έργο, γιατί δεν το ξέρω το έργο, δεν ζω εκεί. Εκπροσωπώντας τους ψηφοφόρους του μίλησε έτσι για έναν άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν ξέρεις με τι να σοκαριστείς περισσότερο. Δεν πρέπει να τροφοδοτούμε το μίσος, τον διαχωρισμό και τον ρατσισμό», κατέληξε.

Ο Άρης Καβατζίκης από την πλευρά του τόνισε: «Δεν είναι εριστικός ο τρόπος, είναι χυδαίος. Χρησιμοποίησε το ίδιο λεξιλόγιο και τον ίδιο τρόπο άλλες δύο φορές μετά. Δεν πήρε τίποτα πίσω. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο εκπρόσωπος της πόλης του. Είναι λυπηρό. Αν στην οικογένειά του υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μια άλλη σεξουαλική κατεύθυνση, ο κύριος Μπέος τους απορρίπτει; Φαντάζομαι στα οικογενειακά τραπέζια τους αφήνουν απ’ έξω».

Ο Γιώργος Κρικοριάν ανέφερε: «Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ακούς το πλήθος να χαιρετίζει με τη συμπεριφορά του αυτή τη δήλωση, να χειροκροτάει και να γελά».

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ακόμη on air το αισχρό μήνυμα που έλαβε στα social media.

«Έχω βρεθεί στη θέση αυτή να κατεβάσω ανάρτηση. Είχα το σθένος να ανοίξω τον αγώνα, αλλά επειδή βαριέμαι κάποιες φορές να βλέπω όλα αυτά τα… ωραία σχόλια που βλέπουμε όλοι κατά καιρούς, λέω γιατί να χαλάσω τη ζαχαρένια μου και γιατί να βλέπω μηνύματα;

Το κατεβάζω απλά γιατί δεν έχω τη δύναμη. Ξύπνησα ένα ωραίο πρωινό και βρήκα ένα μήνυμα που ξεκινάει: “Μαύρος ψόφος”. Τώρα τα υπόλοιπα είναι πολύ βαριά. Δεν θα τα δείξω. Όταν ξυπνάς και βλέπεις αυτά λες τι να απαντήσω… Εγώ την υποστηρίζω τη θέση μου, εμένα ποιος θα με υποστηρίξει όμως;» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.