Η μουσική εκπομπή «Αυλή των χρωμάτων» έφτασε στο τέλος της και τη θέση της στο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα πάρει μια νέα εκπομπή, το «Νύχτα στάσου». Η νέα μουσική εκπομπή φιλοδοξεί να ταξιδεύει τους τηλεθεατές στη μαγεία του λαϊκού τραγουδιού κάθε Σάββατο βράδυ. Οικοδεσπότες στην εκπομπή-ταξίδι στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού, θα είναι ο μαέστρος και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, Χρήστος Νικολόπουλος και η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

Μαζί τους, με όλες τις γνώσεις και το ταλέντο της, θα βρίσκεται η ποιήτρια και στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

Στην παρέα τους, κάθε σαββατόβραδο, τραγουδιστές οι οποίοι θα ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια, αλλά και δικές τους επιτυχίες, καθώς και καλλιτέχνες που θα σχετίζονται με τα μουσικά αφιερώματα της εκπομπής.

Στην εκπομπή θα συμμετέχει, με τις του γνώσεις και την πολυετή έρευνά του στο λαϊκό τραγούδι, ο Κώστας Μπαλαχούτης, ενώ διευθυντής της ορχήστρας και ενορχηστρωτής θα είναι ο Νίκος Στρατηγός.

Στήνεται το νέο σκηνικό

Μετά τον ντόρο που έγινε γύρω από την μουσική εκπομπή «Αυλή των χρωμάτων» η οποία έφτασε στο τέλος της, η διοίκηση της ΕΡΤ στήνει νέο σκηνικό που θα φιλοξενήσει το «Νύχτα Στάσου». Αυτή την περίοδο έχουν ξεκινήσει οι εργασίες και το σκηνικό στήνεται από την αρχή.

Το κόστος της νέας παραγωγής της ΕΡΤ

Η νέα εκπομπή «Νύχτα στάσου» θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από την «Αυλή των χρωμάτων». Συγκεκριμένα θα διαρκεί 30 λεπτά περισσότερο απ’ ότι διαρκούσε η εκπομπή της Αθηνάς Καμπάκογλου.

Σε ότι αφορά το κόστος της νέας εκπομπής «Νύχτα στάσου», αυτό θα ανέρχεται σε 13.900 Ευρώ ανά επεισόδιο ενώ το κόστος ανά επεισόδιο της «Αυλής των χρωμάτων» ήταν 11.800 Ευρώ.

Η διαφορά στο κόστος ανά επεισόδιο εντοπίζεται στο ότι πλέον υπάρχουν τρία «δυνατά» ονόματα που θα στελεχώνουν την νέα μουσική εκπομπή αλλά και στην αυξημένη διάρκεια της εκπομπής.