Η αντίστροφή μέτρηση αρχίζει στο «Σασμό» από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Στην πρεμιέρα της «Super Κατερίνας», σήμερα Δευτέρα 11/09, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε στο πλατό τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, το αγαπημένο ζευγάρι από τη σειρά, οι οποίοι έδωσαν τα δικά τους spoiler σε σχέση με τον τρίτο κύκλο.

Θα έχει αίσιο τέλος ή όχι ο γάμος του Αστέρη με την Αργυρώ; «Στο πρώτο επεισόδιο θα καταλάβουμε ότι δεν πάνε τα πράγματα όπως θα ήθελαν οι ήρωες και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση…» απαντά ο Ορφέας Αυγουστίδης. «Οι δύο χαρακτήρες, ωστόσο, θα διεκδικήσουν» αυτό το μαζί. «Θα κάνουν μία απόπειρα να ξανασμίξουν αλλά αργότερα». Τώρα, ας πούμε ότι ήταν μια πρόβα τζενεράλε, «μία αποτυχημένη προσπάθεια» όπως τη χαρακτηρίζει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η τελετή του γάμου θα διακοπεί από «ένα συμβάν. Ένα τηλεφώνημα, πολλά τηλεφωνήματα;… Ακούγεται η δόνηση» συμφωνούν και οι δύο. «Κάποιος από τους Σταματάκηδες κάτι έχει πάθει» διευκρινίζει η Χρ.Χειλά Φαμέλη. «Θα υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με τις προβλέψεις. Είναι ο επίλογος της σειράς. Οι χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, τις πράξεις τους» λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης. «Το πώς θα το χειριστούνε είναι αυτό που έχει ενδιαφέρον κι όχι ακριβώς αυτό που γίνεται».

«Θα συνεχιστεί η βεντέτα», σύμφωνα με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Και συνεχίζει: «Είναι δυνατοί χαρακτήρες, έχουν δύναμη, έχουν όρεξη και πάθος για ζωή. Ξεπερνάνε τις δυσκολίες. Όλα αυτά είναι μαθήματα, δεν το βάζουν κάτω. Αυτά τα δύο παιδιά έχουν τις απώλειές τους – εκτός του πατέρα που είναι κοινή, η Αργυρώ έχασε 2 αδέλφια και συνεχίζει, προχωράει».

Ο ρόλος σε σχέση με τον ηθοποιοί που τον υποδύεται, ο Ορφέας Αυγουστίδης αναφέρει: «Η τηλεόραση, ειδικά μία σειρά που είναι κάθε μέρα, έχει τους δικούς της νόμους, πρέπει να είσαι αληθινός, να μην προδίδεις το συναίσθημα του ήρωα. Πολλές φορές σε οδηγεί ο ήρωας, ο χαρακτήρας… Ο χαρακτήρας δανείζεται το σώμα σου, τη φωνή σου, τα βλέμματά σου, εκφράζεται μέσα από σένα».

Όσο για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχουν γυρίσει, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δίνει τη δική της εκδοχή: «η σκηνή με την αποκάλυψη σε σχέση με το νεφρό, όπου οι δύο ήρωες κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, μετά από καιρό κι ύστερα από όλα αυτά που έχουν περάσει. Και η σκηνή όπου η Αργυρώ αποκαλύπτει στον Αστέρη ότι το παιδί είναι δικό του».

Πέρα από την τηλεοπτική του παρουσία στο «Σασμό», τον Ορφέα Αυγουστίδη θα τον δούμε στο Νέο Θέατρο «Κατερίνα Βασιλάκου» στο έργο του Μάριους Φον Μάγιενμπουργκ, «Ο Άσχημος» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή (πρεμιέρα το Νοέμβριο).