Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open συνάντησε την Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία όμως ήταν λίγο… βιαστική. Ο ρεπόρτερ Ηλίας Σκουλάς ρώτησε την τραγουδίστρια για τα μουσικά talent shows που επιστρέφουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο λόγω πίεσης χρόνου δεν μπόρεσε να κάνει περισσότερες δηλώσεις.

«Είστε όλοι φανταστικοί. Είναι ο Τριαντάφυλλος ε; Τριανταφυλλάκο μου, σ’ αγαπώ», είπε αρχικά στην κάμερα του Open η Νατάσα Θεοδωρίδου, στέλνοντας τα φιλιά της στον τραγουδιστή και πρώην συνεργάτη της.

«Όχι, δεν πηγαίνω διακοπές. Πηγαίνω για δουλειά», τόνισε και στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν της έχουν γίνει προτάσεις να καθίσει στην καρέκλα κάποιας κριτικής επιτροπής και εκείνη απάντησε: «Όχι, όχι. Δεν θα ήθελα και δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο».

Λόγω του ότι η πτήση της αναχωρούσε σε λίγα λεπτά, η Νατάσα Θεοδωρίδου απολογήθηκε για τη συμπεριφορά της και αποχώρησε για να προλάβει να φτάσει εγκαίρως στην πύλη του αεροδρομίου.

«Παιδιά, συγγνώμη τώρα που κάνω ότι φεύγω. Δεν είμαι αγενής απλά άργησα. Φιλιά σε όλους, σας αγαπώ όλους όσοι είστε εκεί, έχουμε συνεργαστεί και μαζί με κάποιους. Είστε πάρα πολύ ωραίοι όλοι», είπε η τραγουδίστρια αποχωρώντας βιαστική.