Τη Σκόπελο επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο ηθοποιός Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να μείνει λίγες μέρες μακριά από την καυτή Αθήνα. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» τις στιγμές που περνά στο όμορφο νησί των Σποράδων.

Με τηλεφωνική σύνδεση μίλησαν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο οι Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλος. Μάλιστα, όλοι χάρηκαν πολύ όταν τον είδαν, καθώς είναι ένα αγαπητό τους πρόσωπο. Φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εμφανίσθηκε στην εκπομπή με ένα ανοιχτό λευκό πουκάμισο, το οποίο αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα του και το μαύρισμά του.

Αφού τον καλημέρισε, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε τον φίλο του, Νάσο Παπαργυρόπουλο, λέγοντάς του: «Σε βλέπω γυμνασμένο, σε βλέπω κούκλο, έχει ξεφύγει και μ’ αρέσει γιατί είσαι και φυσικός». Τότε, ο ίδιος απάντησε πως «ήθελα να βγω ντυμένος αλλά ο αρχισυντάκτης της εκπομπής είπε “σε παρακαλώ, άνοιξε το πουκάμισο”».

«Ψέματα, μου φωνάζουν ότι λες ψέματα», φώναζε η Μαριάντα Πιερίδη, με όλους τους παρευρισκόμενους στο πάνελ να γελάνε αμήχανα.