Η θρυλική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας παράσταση, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, αναδεικνύοντας μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, που μόνο ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει να θίγει τόσο εύστοχα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης μας υπόσχεται ότι όπου και να είμαστε, θα μας βρει, θα μας χωρίσει, θα μας τα ξαναφτιάξει, θα μας παντρέψει, ότι θέλουμε τέλος πάντων! Δέχεται παραγγελίες! Και μας προτρέπει επίσης «να το αφήσουμε πάνω του».

Όπως δημιουργικός είναι στο επάγγελμά του το ίδιο ευφάνταστος είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και στην προσωπική του ζωή και το αποδεικνύει για μια φορά ακόμη στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram. Γιορτάζει τα 51α του γενέθλια με έναν τρόπο μοναδικό που θα του μείνουν αξέχαστα για μια ζωή. Βέβαια με ποστ του δύο ημέρες πριν κάτι είχε αφήσει να εννοηθεί. Είχε ανεβάσει μια φωτογραφία, όπου έκανε κατάδυση.

Και τις τελευταίες ώρες με ένα απολαυστικό βίντεο, στο οποίο ακούγεται και το χαρακτηριστικό τραγούδι, με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και κρατώντας ένα μπαλόνι, όπου αναγράφεται το Happy Birthday, κοινοποίησε το γεγονός ότι γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη για εκείνον μέρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

«Μετά από 50 γενέθλια πάνω στην γη, τα 51α γιορτάστηκαν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!» έγραψε στην λεζάντα.

Τα πρωτότυπα γενέθλιά του ξετρέλαναν τους φίλους του – διάσημους και μη – και κάποιοι μάλιστα από αυτούς πήραν από τον υποβρύχιο εορτασμό του έμπνευση για τις ευχές τους.

Νίκος Μπόικος: «Αλήθεια τώρα ?! Έπρεπε νομίζω να γίνει και αυτό…»

Ολυμπία Σκορδίλη: «Χρόνια πολλά αγαπημένε μου Γιώργο!!! Πάντα να γιορτάζεις όπως λαχταράς ολόκληρη τη ζωή σου!! Κάθε μέρα πάρτι πάνω και κάτω από το νερό!!!».

Κωνσταντίνος Βατικιώτης: «Χρόνια πολλά με υγεία και πάντα δημιουργικός. Τώρα που έμαθες σου εύχομαι πολλές και όμορφες καταδύσεις».

Βασιλική Αδαμίδου: «Τι ωραία και πρωτότυπα! Να σε χαιρόμαστε όλοι και κυρίως εσύ τον εαυτό σου για όλα όσα έχεις καταφέρει».

Μιχάλης Οικονόμου: «Χρόνια πολλά και δροσερά, και πόσο πολύ μου αρέσει που σε βλέπω μέσα στο νερό!».

Δήμητρα Σιγάλα: «Χρόνια πολλά στο Γιώργο που δεν φοβάται να δοκιμάζει πάντα καινούργια πράγματα και να πρωτοτυπεί !!! Να σε χαιρόμαστε».

Μαριλού Κατσαφάδου: «Τέλειοοοοοοο»