Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να αφαιρέσει από την αυτοβιογραφία της το δυσάρεστο περιεχόμενο για τη μητέρα και την αδελφή της, επειδή συμφιλιώθηκαν πριν από λίγο καιρό, με την ίδια να θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 41χρονη ποπ σταρ θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, μετά τη διαμάχη με τη μητέρα της Λιν και την αδελφή της Τζέιμι Λιν.

«Τα άφησε όλα αυτά να περάσουν και πήρε την απόφαση να αφαιρέσει τα πιο σκληρά αποσπάσματα από τα απομνημονεύματά της, με την ελπίδα ότι θα τη βοηθήσουν να θεραπεύσει τη σχέση της με τη μητέρα και την αδελφή της», είπε άτομο από το περιβάλλον της.

«Ήταν δική της επιλογή να το κάνει αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Όταν γράφτηκε το βιβλίο, η Μπρίτνεϊ δεν είχε επαφή με τη Λιν και την Τζέιμι Λιν. Ήταν θυμωμένη, απελπισμένη για απαντήσεις και μόλις είχε βγει από 13 χρόνια κόλασης. Δεν καταλάβαινε γιατί δεν την έσωσαν. Αλλά από τότε τα άφησε όλα αυτά να περάσουν. Θεραπεύεται, και η μητέρα και η αδελφή της τη βοηθούν και θεραπεύονται και αυτές επίσης. Η σχέση της με την Τζέιμι Λιν είναι η καλύτερη που υπήρξε ποτέ», είπε το ίδιο άτομο.