Ο Κέβιν Κόστνερ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει σύζυγό του, σχετικά με την περιουσία που πρέπει να μοιράσουν και φίλη της υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός θέλει να καταστρέψει τη ζωή της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, φίλη της Κριστίν Μπομγκάρτνερ υποστήριξε πως ο Κόστνερ ήθελε να την «ταπεινώσει», αφού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. «Δεν πρόκειται για το σπίτι, αλλά για να κάνει τη ζωή της Κριστίν μια ζωντανή κόλαση με το διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Κέβιν δεν σκέφτεται τα παιδιά, το πόσο τραυματικό είναι αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν πως η ίδια είχε πει ότι θα έφευγε από το σπίτι τους στις 31 Αυγούστου, μετά τα αποτελέσματα της δικαστικής συνάντησης που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 12 Ιουλίου, αν και δεν είναι σαφές αν η ακρόαση αυτή εξακολουθεί να ισχύει.

Η τελευταία απόφαση ορίζει ότι τόσο ο Κέβιν Κόστνερ όσο και η πρώην σύζυγός του θα μοιράζονται τα έξοδα υγείας των παιδιών τους 50-50. Θα μοιραστούν, επίσης, τα έξοδα για τα ακριβά δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου των παιδιών, καθώς και τα έξοδα για τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.