Νέες διαστάσεις λαμβάνει το διαζύγιο του Κέβιν Κόστνερ με την πρώην σύζυγό του, καθώς εκείνη ακόμη δεν έχει εγκαταλείψει το σπίτι τους, ενώ φέρεται να χρέωσε 100.000 δολάρια την πιστωτική του.

Σύμφωνα με το people.com ο ηθοποιός ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι ακύρωσε μία από τις πιστωτικές κάρτες της Κριστίν Μπομγκάρτνερ επειδή, κατά τη διάρκεια του Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου, φέρεται να χρέωνε περισσότερα από 100.000 δολάρια,

«Η Κριστίν άρχισε να χρεώνει μεγάλα ποσά στις πιστωτικές κάρτες που έπρεπε να πληρώσει στους δικηγόρους διαζυγίου της και στους δικαστικούς λογιστές της. Δεν με προειδοποίησε κάθε φορά που το έκανε», φέρεται να είπε.

Επίσης, με βάση το δημοσίευμα, στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 30 Ιουνίου, η νομική ομάδα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού λέει ότι η πρώην κυρία Κόστνερ «πιάνεται από λεπτομέρειες και επιστρατεύει το ένα αβάσιμο επιχείρημα μετά το άλλο», ως προς το γιατί πρέπει να της επιτραπεί να μείνει.

Ο Κόστνερ, συνεχίζει το έγγραφο, «ζητά με σεβασμό να διαταχθεί η Κριστίν να εκκενώσει την κατοικία του αμέσως και το αργότερο μέχρι τις 13 Ιουλίου του 2023». Η Μπομγκάρτνερ παρέμεινε στο συγκρότημα της Σάντα Μπάρμπαρα, αξίας 145 εκατομμυρίων δολαρίων, από τότε που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την 1η Μαΐου, παρά την ρήτρα στο προγαμιαίο συμβόλαιό της που ισχυρίζεται ότι πρέπει να φύγει εντός 30 ημερών. Αυτή η προθεσμία έκτοτε έχει παρέλθει.