Tον δεύτερο κύκλο των εθνικών εκλογών που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου, σχολίασε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Με αφορμή ένα πρόσφατο ταξίδι του στο Ιράν, ο ηθοποιός θέλησε να μιλήσει στο Action24 για τη δημοκρατία η οποία όπως επισήμανε, έχει αλλοιωθεί στη σύγχρονη εποχή.

«Πολλές φορές ακούω από φίλους ότι είναι απογοητευμένοι από τη δημοκρατία και ότι δεν έχουμε δημοκρατία που είναι σίγουρα μία λεκτική υπερβολή αλλά ακόμα και έτσι, αν έχεις εμπειρία από άλλες χώρες του κόσμου, που επιμένουν σε άλλες πολιτικές νοοτροπίες, όπως το Ιράν… Μην το λέμε αυτό. Δόξα τω Θεώ έχουμε δημοκρατία» είπε στην αρχή ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και πρόσθεσε: «Κατ΄εμέ έχω την ισχυρή άποψη ότι λειτουργεί δημοκρατία, αν ανατρέχουμε στις προηγούμενες εκλογές και το πως εναλλάσσονται οι κυβερνήσεις και τα κόμματα».

Αναφορικά με τις καλοκαιρινές διακοπές ο ηθοποιός είπε πως θα τις περάσει οικονομικά. «Δεν προγραμματίζω, δεν θα πάω διακοπές στα μέρη με τις ακριβότερες τιμές, θα προσαρμοστώ. Θα πάω σε φίλους στη Σαλαμίνα» είπε.