Λογαριασμό στο OnlyFans άνοιξε ο bisexual γιος του Χιου Χέφνερ με την πρόθεση να «επενδύσει», όπως λέει, τα χρήματα που θα συγκεντρώσει στο ακριβό του χόμπι, το οποίο είναι η συλλογή καρτών Pokemon και κόμικ.

O 33χρονος Μάρσος Χέφνερ, ένα από τα τέσσερα παιδιά του ιδρυτή του Playboy, ανέφερε σε συνέντευξή του στο «Page Six» πως βλέπει το onlyfans ως ένα μέσο που μπορεί να του παρέχει επιπλέον οικονομική ασφάλεια.

Αν και πολλά από τα βίντεο που ανεβάζει ο Χέφνερ στο Onlyfans έχουν να κάνουν με τη μεγάλη του αγάπη, τα Pokemon, ο 33χρονος δεν διστάζει να ανεβάσει και υλικό με στριπτίζ και πράξεις με sex toys. Αν και στη συνέντευξη αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσα χρήματα βγάζει από το onlyfans, άφησε να εννοηθεί πως είναι αρκετά καθώς με αυτά μπορεί να αγοράσει μια σπάνια κάρτα Pokemon που έχει βάλει στο μάτι μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η σύζυγός του Άνα Λαμπρόπουλος, όπως αναφέρει, δεν τρελαίνεται με τη νέα δραστηριότητά του, ωστόσο όπως λέει ο ίδιος: «δεν πιστεύω ότι υπάρχει τίποτα κακό με τη γύμνια και τη σεξουαλικότητα. Εάν κάποιοι άνθρωποι κάνουν σεξ και κερδίζουν χρήματα από αυτό, ωραία. Εάν καταλήξω να το κάνω κι εγώ αυτό, ωραία».

Προς το παρόν ο Μάρστον δεν έχει δημοσιεύσει υλικό που τον δείχνει να κάνει σεξ, όμως δηλώνει ότι θα υποστήριζε τη σύζυγό του εάν ήθελε να ανοίξει τον δικό της λογαριασμό στο Onlyfans ή του ζητούσε να έχουν «ανοιχτή σχέση». «Εάν το ήθελε αυτό, θα το συζητούσαμε. Εάν ήθελε να κάνει κάτι σεξουαλικό, θα μιλούσαμε για αυτό, είναι κάτι που κάνουμε πάντα».