Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, η Σία Κοσιώνη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει κάθε λόγο και δικαίωμα να αισθάνεται υπερήφανη καθώς κατάφερε να σταματήσει το κάπνισμα.

«Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα! Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια. Κάπνιζα πολύ και από μικρή. Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σια δεν καπνίζει» ανέφερε αρχικά η Σία Κοσιώνη στην ανάρτησή της.

«Όμως, ναι, η Σια δεν καπνίζει πια και το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαουνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου» τόνισε στην συνέχεια.

Τέλος, η Σία Κοσιώνη έγραψε πως: «Ένα μήνυμα λοιπόν από μένα. Στους μικρούς: μαγκιά τελικά είναι να είσαι ελεύθερος. Στους μεγάλους: αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Ζήτα βοήθεια».