Η Σοφία Καρβέλα μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά βήματα στην Ελλάδα, τη μητέρα της Άννα Βίσση, τον πατέρα της Νίκο Καρβέλα αλλά και την υποκριτική που δεν της… πήγε, σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις το πρωί της Τρίτης (30/05). Αρχικά, η Σοφία Καρβέλα συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Happy Day» του Alpha, όπου και αναφερόμενη στη μητέρα της αρχικά είπε: «Ήταν εξαιρετική μητέρα, εντάξει ήταν εξαιρετικά απασχολημένη. Δούλευε δεν έκανε διακοπές. Για μένα ήταν και είναι η απόλυτη, είναι μια εξαιρετική μαμά και πάντα είναι εκεί για μένα»

Στην πορεία, είπε για τον Νίκο Καρβέλα: «Είναι ο πιο τρυφερός! Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου».

Από την υποκριτική στο χώρο της μόδας

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω, ευτυχώς ή δυστυχώς» ανέφερε η Σοφία Καρβέλα.

«Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου», παραδέχθηκε η σχεδιάστρια μόδας.

«Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα» σημείωσε η Σοφία Καρβέλα.

«Ασχολήθηκα με τη μόδα γιατί κατάλαβα ότι είμαι τελείως ατάλαντη στην υποκριτική»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ συνάντησε επίσης την Σοφία Καρβέλα η οποία ρωτήθηκε πώς από τον χώρο της υποκριτικής βρέθηκε σε αυτόν της μόδας. Η σχεδιάστρια είπε με χιούμορ πως «ασχολήθηκα με τη μόδα γιατί κατάλαβα ότι είμαι τελείως ατάλαντη στην υποκριτική».