Η σημερινή εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη», ξάφνιασε τους θεατές. Οι πολιτικοί αρχηγοί αυξάνουν τις εμφανίσεις τους σε εκπομπές, λόγω της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε.

Με τη Δανάη Μπάρκα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια κουβέντα ποικίλων θεμάτων, καθώς μίλησαν και για πολιτική αλλά και για την προσωπική ζωή του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα δε δίστασε να εκφράσει ένα παράπονό της στον κ. Τσίπρα, το οποίο εκείνος υποσχέθηκε να λύσει.

«Ελάχιστοι θα μπορούσαν να αρνηθούν ότι έχουμε περάσει σε μια νέα γενιά. Δηλαδή οι πολιτικοί που θυμόμαστε πιο παλιά, ήταν αποστειρωμένοι, μόνο με σκληρό ξύλινο πολιτικό λόγο, νομίζω ότι ποια έχουν εξαλειφθεί όλα αυτά» ξεκίνησε η Δανάη Μπάρκα.

«Περνάμε σε μια εποχή, που βλέπουμε τους πολιτικούς να είναι πιο “άνθρωποι“, να κάνουν χιούμορ, να δείχνουν ότι έχουν τρωτά σημεία, να κάνουν Instagram και Tik Tok, που δε με ακολουθείτε και έχω πάρει πολλή στενοχώρια, αλλά ελπίζω ότι μετά τη σημερινή συνάντηση να αλλάξει αυτό» είπε περιπαικτικά.

«Σας υπόσχομαι ότι αμέσως μετά τη συνέντευξη θα αρχίσω να σας ακολουθώ μπας και ανέβουν και τα νούμερά μου, δηλαδή, γιατί δε γίνεται» απάντησε γελώντας ο Αλέξης Τσίπρας.