Άγρια κόντρα φέρεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, με τον Μπεν Άφλεκ να αναλαμβάνει ρόλο μεσολαβητή, ώστε να διορθώσει την κατάσταση ανάμεσα στη νυν και την πρώην σύζυγο.

Σύμφωνα με το radaronline.com, άτομο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας δήλωσε πως η Λόπεζ είναι έξαλλη με τα σχόλια της πρώην συζύγου του αγαπημένου της, ειδικά όταν η ηθοποιός συνέχισε να λέει ότι δεν της αρέσει να βλέπει ιστορίες για τον Άφλεκ και τη Λόπεζ στον Τύπο, ακόμα και αν είναι θετικές.

«Πραγματικά δουλεύω σκληρά για να μην βλέπω κανέναν μας στον Τύπο», είχε πει η Τζένιφερ Γκάρνερ για εκείνη και τον Άφλεκ. «Δεν με κάνει να αισθάνομαι καλά, ακόμα κι αν είναι κάτι καλό για έναν από τους δυο μας. Δεν έχω ανάγκη να βλέπω κανέναν από την οικογένειά μου να γίνεται meme. Αν και, είμαι σίγουρη ότι είναι αρκετά άξιος για να γίνει meme».

«Είναι ο τρόπος της Γκάρνερ να πει ότι ο Μπεν φαίνεται μίζερος και ότι όλες οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι άθλιες. Πώς θα μπορούσε η Τζέι-Λο να μην το πάρει προσωπικά;», δήλωσε η πηγή.

Επίσης, ανέφερε πως «ένα μέρος της Λόπεζ θέλει να ανταποδώσει τα πυρά και να τη “πει” στην Γκάρνερ, αλλά είναι αρκετά έξυπνη ώστε να μην κάνει μεγάλη σκηνή δημοσίως. Οπότε, θα είναι στο χέρι του Μπεν να παίξει τον διαιτητή».

Έτσι, φέρεται πως ο Μπεν Άφλεκ λειτουργεί ως μεσολαβητής, ώστε να αποκαταστήσει τις σχέσεις των δύο γυναικών και να αποφύγει περισσότερη προβολή του ζητήματος στον Τύπο.