Ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τα χρόνια των λαμπερών αστέρων του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Νίκος Μουρατίδης ανέφερε διάφορες ιστορίες που έχει ζήσει με τη Ζωή Λάσκαρη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και τη Μελίνα Μερκούρη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονόρα Μελέτη, ο Νίκος Μουρατίδης εξιστόρησε μια στιγμή που του έχει μείνει στο μυαλό με τη Ζωή Λάσκαρη. Κατά τον ίδιο, «η Λάσκαρη ήταν χαλαρή και εξωστρεφής. Έτρωγε μια φρατζόλα ψωμί στην καθισιά της και είχε αυτό το σώμα. Της έλεγα ‘’σε μισώ’’. Η Ζωή μετά από μια ανακαίνιση που είχε κάνει στο σπίτι της, έβαλε στο μπάνιο της τζακούζι, έριξε αφρόλουτρο και έβγαιναν οι σαπουνάδες σε όλο το δωμάτιο».

«Η Αλίκη ήταν ‘’διαόλου κάλτσα’’. Πριν συνεργαστούμε μου έκανε ανάκριση. Της έλεγα πως είχε το ωραιότερο χαμόγελο στην τηλεόραση, ήταν στρατιώτης στη δουλειά της. Ένα βράδυ, έβαλε ποδιά και μας τηγάνισε ψάρια. Γυρνάω και λέω χαμηλόφωνα στη Λάσκαρη ‘’ότι θα μου τηγάνιζε ψάρια η Βουγιουκλάκη, ούτε στον ύπνο μου δεν το είχα δει’’. Η Αλίκη είχε πάνω από τη λεκάνη της φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο, είχα βάλει τα γέλια όταν το είχα δει» είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Τέλος, ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρθηκε και στην αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη. «Ήταν μάγκας, ήταν σταρ, μια γυναίκα απλή. Την ημέρα των εκλογών, ήμασταν στο σπίτι της, της τηλεφώνησαν η Σίρλεϊ Μακλέιν και ο Πωλ Νιούμαν. Τρελαινόταν για ερωτικά κουτσομπολιά» είπε.

«Ήταν μια περίοδος που έκανε χημειοθεραπείες, πηγαινοερχόταν στην Αμερική, είχε αλλάξει και φυσιογνωμικά και είχα πάει να φάμε ένα μεσημέρι. Εγώ ότι συμβαίνει εμφανίζεται στο πρόσωπό μου, δεν μπορώ να κρυφτώ. Την είδα και, επειδή είχε αλλάξει από την αρρώστια, το κατάλαβε και μου είπε ‘’τόσο πολύ χάλια έχω γίνει;’’. Της λέω ‘’όχι αγάπη μου’’ κλπ. Σπάραξα, ειδικά με τη Μελίνα, σπάραξα».