Μετά από σχεδόν 5 χρόνια μαζί, η είδηση του χωρισμού της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ξάφνιασε την ελληνική showbiz. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τελευταία, δε μένουν μαζί εδώ και τρεις μήνες.

Σε κάποιες πρώτες δηλώσεις προέβη νωρίτερα σήμερα η ηθοποιός Λένα Δροσάκη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά. Η ίδια, ωστόσο, δεν ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες, καθώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «υπάρχει ένα παιδί, το οποίο είναι σε τρυφερή ηλικία».

Αναλυτικά, η Λένα Δροσάκη είπε πως «υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μια τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό, δε θέλω να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια».

Ο χωρισμός του ζευγαριού ανακοινώθηκε σήμερα

Η Λένα Δροσάκη ήταν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη από το 2018. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Αναστάση. Παρά τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε το ζευγάρι, καθώς η Λένα Δροσάκη ήταν μια εκ των τριών καταγγελλουσών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει ύστερα από περίπου 5 χρόνια σχέσης.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης», ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο ρεπόρτερ Νίκος Γεωργιάδης.