Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε σήμερα στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» για την υπόθεση του Νίκου Κοκλώνη, το όνομα του οποίου ακούγεται από χτες πως ελέγχεται σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η εδώ και χρόνια φίλη του παραγωγού και παρουσιαστή, Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε πως είναι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει. Επιπλέον, ανέφερε τον λόγο για τον οποίο δεν παραβρέθηκε χτες στην κοπή της πίτας του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή της στον φίλο και συνεργάτη της, Νίκο Κοκλώνη. Χαρακτηριστικά, δήλωσε πως:

«Επειδή διαβάζω διάφορα και στα σόσιαλ μίντια με αρκετή τοξικότητα και χαιρεκακία, επειδή διαβάζω και κάποια άρθρα που με στεναχωρούν. Χτες ήταν και η κοπή πίτας του Alpha, εγώ επέλεξα να μην παρευρεθώ, παρόλο που και ο Νίκος και όλοι μου είπαν “πήγαινε”. Απλά, όταν νιώθω ότι ένας φίλος μου βάλλεται, εγώ θεωρώ ανθρώπινο, σε έναν φίλο, πραγματικό μου, που αγαπάω, και γνωρίζω την ψυχή του, και το πόσο κόσμο έχει ευεργετήσει και βοηθήσει, σε μία στιγμή που μπορεί να αισθάνομαι εγώ ότι εκείνος νιώθει λίγο αμήχανα ή περίεργα, να είμαι δίπλα στον φίλο μου. Εγώ το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό, πάνω από όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει».

Στην εκπομπή ήταν, επίσης, και ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος ανέφερε πως: «Θέλω να πω στον Νίκο, επειδή είναι ένα υπέροχο παιδί, ότι μόνο τα δέντρα που έχουν καρπούς χτυπάνε. Τα δέντρα που δεν έχουν καρπούς, δεν ασχολείται κανένας. Και ο Νίκος έχει πολλούς καρπούς».