Στην φωτογράφιση των τριών κριτών του My Style Rocks βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Γεια σου κι ο Ισίδωρος Φίκαρης. Εκεί ο Δημήτρης Σκουλός ρωτήθηκε για την χημεία της επιτροπής και την συνύπαρξη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το GNTM, δίνοντας απαντήσεις με νόημα.

«Θα είμαι αυστηρός, όποτε χρειάζεται και με χιούμορ όταν χρειάζεται. Όταν μου αρέσει κάτι θα το πω κι όταν δεν μου αρέσει κάτι πάλι θα το πω, δεν θα ντραπώ. Η Ηλιάνα είναι για πάντα η διπλανή μου. Είναι φίλη μου πολλά χρόνια, την λατρεύω και την αγαπώ. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για το ποιος είναι ο Στέλιος κι η πορεία του. Είναι πολύ καλός στην δουλειά του κι είναι σημαντικό. Δεν υπάρχει ανταγωνιστικό στοιχείο μεταξύ μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την δουλειά μας, να περάσουμε καλά και να περάσει κι ο κόσμος καλά.

Όταν έφυγε η Ηλιάνα από το GNTM, τα έβαψα μαύρα. Τώρα ξαναέβαλα λευκά. Υπάρχει Θεός. Το κορίτσι αυτό έχει πλάκα, είναι πολύ βοηθητική και πολύ καλός συνεργάτης. Η Κατερίνα πάρα πολύ έμπειρη σε αυτό που κάνει» είπε ο Δημήτρης Σκουλός στέλνοντας το μήνυμα για αγαστή συνεργασία ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής.