Με το σοβαρό θέμα της επιλόχειου κατάθλιψης ασχολήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/01) η εκπομπή «Ελένη». Η παρουσιάστρια του Mega, Ελένη Μενεγάκη συζητούσε με την κλινική ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη για το θέμα.

Η Ελένη Μενεγάκη, μοιράστηκε τις σκέψεις της με την κλινική ψυχολόγο.

«Σκέφτομαι καμιά φορά, μια γυναίκα που θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30 ή 40, πιάνω όλες τις ηλικίες. Το αποκτάει, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα. Τι είναι αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω, το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες. Λέω είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασε στο τέλος αυτή η αγωνία, λες βγήκε, το είδα, είναι καλά, το έχω μαζί μου. Τι μας συμβαίνει;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη. Ίσως γιατί πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ. Και τα τέσσερα παιδιά τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και μετά γρήγορα στη δουλειά, ίσως το μυαλό μου έφευγε και σε άλλα πράγματα. Υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, και δουλειά και παιδιά και οικογένεια».