Άλλη μια ιπποτική κίνηση του αγαπημένου ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού Τζορτζ Κλούνεϊ στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης «Kennedy Center Honors» στην Ουάσιγκτον, όπου βραβεύτηκε. Κάθε χρόνο το Kennedy Center τιμά ανθρώπους που επηρεάζουν καλλιτεχνικά την αμερικανική κουλτούρα.

Ντυμένη με ένα κόκκινο φόρεμα Valentino, η Αμάλ συνδύασε το φόρεμα με ασορτί κάπα, η οποία κάποια στιγμή μπερδεύτηκε στο χαλί. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να φροντίζει τη σύζυγό του, με την οποία έχουν δύο παιδιά, ενώ οι φωτογράφοι τραβούσαν φωτογραφίες.

«Μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη στο Κεντάκι, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μια μέρα θα ήμουν αυτός που θα βραβευόμουν», δήλωσε ο ηθοποιός στην τελετή. «Είναι μεγάλη τιμή να βραβεύομαι με τόσους σημαντικούς καλλιτέχνες. Πρόκειται για μια πραγματικά συναρπαστική έκπληξη για όλη την οικογένεια Κλούνεϊ», πρόσθεσε ο ηθοποιός, οι γονείς του οποίου ήταν, επίσης, εκεί για να τον υποστηρίξουν, σύμφωνα με το People.

Στην 45η ετήσια εκδήλωση στο υπουργείο Εξωτερικών στην Ουάσινγκτον, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τιμήθηκε για τα επιτεύγματα της ζωής του, μαζί με την τραγουδοποιό Έιμι Γκραντ, τη θρυλική τραγουδίστρια της soul Γκλάντις Νάιτ, την κουβανικής καταγωγής Αμερικανίδα συνθέτρια Τάνια Λεόν και το ιρλανδικό ροκ συγκρότημα U2.