Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό του After Dark στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του Survivor μίλησε για την πρώτη γνωριμία με την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνή η οποία δεν ευδοκίμησε και ήρθαν κοντά ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αρχική μας κουβέντα έγινε μέσω Instagram και μετά καταλάβαμε ότι έχουμε κάποιους κοινούς φίλους. Το πρώτο, πρώτο μήνυμα που της είχα στείλει ήταν το 2014 και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ. Ήθελα να πιάσω κουβέντα για να την γνωρίσω. Την είχα δει σε ένα μαγαζί που είχε παίξει τότε μουσική και ως γύπας έστειλα «Γεια σου, τι κάνεις». Μου άρεσε πάρα πολύ και η μουσική που έπαιζε αλλά και σαν γυναίκα. Της έστειλα, λοιπόν, «Γεια σου τι κάνεις; Έπαιζες χθες μουσική στο τάδε μαγαζί» αλλά δεν μου έχει απαντήσει ποτέ».

«Τώρα που το σκέφτομαι μετά από χρόνια λέω πως καλά έκανε και δεν μου απάντησε! Βρισκόταν όμως σε σχέση φυσικά τότε και για αυτό δεν μου απάντησε. Μετά εγώ έκανα άλλη σχέση και μιλήσαμε ξανά το 2018. Κάποια στιγμή της έστειλα ένα μήνυμα στο Instagram, εκεί όμως είχαμε απάντηση, ξεκινήσαμε να μιλάμε, κανονίσαμε και βγήκαμε με κοινούς μας φίλους και έτσι κολλήσαμε και από εκείνη την ημέρα είμαστε αχώριστοι».

«Ήταν όλο πολύ γρήγορο και μάλιστα την πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά ήταν και οι γονείς μου» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN. «Δέσαμε κατευθείαν! Η χημεία μας, τα θέλω μας, τα πιστεύω μας έδεσαν κατευθείαν. Ο μπαμπάς μου, δε, ήταν όλο καμάρι στο μαγαζί που πήγαμε και την αγάπησε πάρα πολύ. Δηλαδή θυμάμαι πως ο μπαμπάς, ακόμα και στο νοσοκομείο που πηγαίναμε να τον δούμε, δεν της άφηνε το χέρι. Είχε τρελό έρωτα με την Μαρίακ και η Μαρία στεναχωρήθηκε πάρα πολύ όταν τον χάσαμε, δυστυχώς, αλλά η αλήθεια είναι πως δέσαμε πάρα πολύ. Από εκείνη την μέρα και μετά συγκατοικήσαμε. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί και σχεδόν τεσσερισήμισι χρόνια μένουμε μαζί».