Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» παραχώρησε συνέντευξη η Μίνα Ορφανού και όπως παραδέχθηκε το συγκεκριμένο διάστημα δέχεται σωρηδόν προτάσεις για το θέατρο και τις ταινίες μικρού μήκους. Σε ερώτηση αν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε εκπομπή σε ρόλο κριτή, η ηθοποιός τόνισε πως: «Είμαι πολύ καυστική, δεν θα με έπαιρναν».

Η Μίνα Ορφανού κλήθηκε να σχολιάσει και τις συμμετοχές τρανς μοντέλων στο GNTM. «Δεν τις πήραν γιατί θα τις κρατούσαν, τις πήραν για τα νούμερα. Να εστιάσει ο κόσμος δυο τρεις μέρες, να συνηθίσει την εκπομπή και μετά να τις διώξουν. Οι συγκεκριμένες εκπομπές είναι για άτομα με χαμηλό IQ. Και για να κρατήσουν σε μια βαθμίδα το χαμηλό IQ βάζουν και κάτι το αξιοπερίεργο για την ελληνική κοινωνία, γιατί υπάρχει εμφάνιση και εμφάνιση πάνω στο θέμα διεμφυλικό άτομο. Βλέπεις την κοπέλα που δεν φαίνεται καθόλου και βλέπεις την άλλη που φαίνεται αλλά και οι κινήσεις προκαλούν και είναι πιο εξωφρενικές. Παίρνουν τις τρανς και τις ξεζουμίζουν. Αν πάει κάποια, να παρουσιαστεί σε κάτι τέλειο. Να μην πάει σε κάτι ευτελές», είπε η Μίνα Ορφανού.

Η ηθοποιός τόνισε πως πιστεύει ότι όλα γίνονται για τα νούμερα και όχι για να προβληθεί η διαφορετικότητα και πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια, ξέρω τι είμαι, ξέρω τι γεννήθηκα».