Τους «πιο όμορφους άντρες στον κόσμο» κατά τη γνώμη του αποκαλύπτει ο Μπραντ Πιτ σε συνέντευξή του στη Vogue. «Ξέρετε, στον κόσμο της υποκριτικής η άμεση επιλογή είναι ο Πολ Νιούμαν» λέει ο Πιτ. «Επειδή γέρασε με τόση χάρη. Ήταν ένας πραγματικά ιδιαίτερος, δοτικός, ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος».

«Θα προσθέσω και τον Τζορτζ Κλούνεϊ» συνεχίζει αστειευόμενος. «Γιατί συνήθως, πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει έξω. Και αυτή τη φορά, θα κάνω το αντίθετο, μόνο αυτή τη φορά» λέει γελώντας.

Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Μπραντ Πιτ μίλησε επίσης για τη νέα του σειρά περιποίησης, που ονομάζεται «Le Domaine Skincare» και αποκάλυψε ποια από τις διάσημες πρώην του αποτέλεσε για τον ίδιο πηγή έμπνευσης.

«Λατρεύω αυτό που έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου με το Goop» είπε. «Εξακολουθεί να είναι μια πραγματικά αγαπημένη φίλη. Τώρα που το σκέφτομαι, ήταν, μάλλον, η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου ακόμα και δύο φορές την ημέρα».

Η νέα σειρά περιποίησης δημιουργήθηκε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με τη βοήθεια της οικογένειας αμπελουργών Perrin. «Ξέρω ότι κυκλοφορούν νέα προϊόντα σχεδόν κάθε μέρα αλλά αν δεν είχα δει πραγματική διαφορά στο δέρμα μου, δεν θα είχαμε ασχοληθεί» κατέληξε ο ηθοποιός.