Μια τετ α τετ συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο φέρεται να ζήτησε η Μέγκαν Μαρκλ πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της Χάρι. Η Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα όχι μόνο στη Βρετανία αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι δύο γυναίκες ντυμένες στα μαύρα, φορώντας καπέλο και βέλο εμφανίστηκαν στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε μαζί με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ζήτησε μία «τετ-α-τετ» συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο για να «θεραπεύσει» τις ρήξεις πριν από την αναχώρησή της στην Καλιφόρνια με τον Χάρι, μετά την κηδεία της βασίλισσας, σύμφωνα με βασιλικό ρεπόρτερ.

Μέγκαν Μαρκλ

Ο Neil Sean, ανταποκριτής ψυχαγωγίας που έχει εμφανιστεί στα NBC News, MSNBC και Access Hollywood, είπε ότι είχε ακούσει από μια «πολύ καλή πηγή» ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε στείλει μια επιστολή ζητώντας μια ιδιωτική συνομιλία με τον Βασιλιά.

Ο Sean ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να «ξεκαθαρίσει τα πράγματα» εν μέσω αναφορών ότι το ζευγάρι θα πετάξει πίσω στις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό για να δει τα παιδιά του, τον Archie, τριών και τη Lilibet, ενός.

«Θα ήθελε τώρα, πριν επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια, να έχει μια κατ’ ιδίαν ακρόαση με τον βασιλιά Κάρολο Γ’», είπε ο Sean και πρόσθεσε πως «θέλει να “ξεκαθαρίσει” τα πράγματα» σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, το οποίο έχει καταγράψει πάνω από 300 χιλιάδες προβολές.

«Ακριβώς… η Μέγκαν θέλει κατ ‘ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο. Ακούσατε σωστά. Είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια τη Μέγκαν», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Μέγκαν Μαρκλ

Αναλύοντας λεπτομερώς το περιεχόμενο της επιστολής, ο δημοσιογράφος είπε: «Θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να εξηγήσει κάποια από τη λογική πίσω από αυτό που έκαναν τα τελευταία δύο χρόνια (με τον Χάρι). Ότι κι αν πιστεύει κανείς, η αυτοπεποίθηση της Μέγκαν είναι αξιοθαύμαστη».

Ωστόσο, ο ρεπόρτερ προειδοποίησε ότι παραμένει ασαφές αν η επιστολή της Μέγκαν θα είναι αρκετή για να «φτιάξει» εκ νέου τις σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια. «Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν αυτό πρόκειται να προχωρήσει» σημείωσε, προσθέτοντας ότι συνηθίζεται να ζητείται η άμεση επαφή με τον βασιλιά μέσω επιστολής.