Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) έκανε ένα παράξενο comeback στα MTV Video Music Awards στο Νιου Τζέρσεϊ την Κυριακή, με την εμφάνισή του να προκαλεί μικτές αντιδράσεις στα social media. Ο 59χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε ως Moonman, το θρυλικό logo του μουσικού καναλιού, στην πρώτη του σημαντική εμφάνιση στην τηλεόραση μετά τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Ο Ντεπ ακουγόταν να λέει: «Παιδιά θέλω απλώς να σας ενημερώσω πως είμαι διαθέσιμος για γενέθλια, Bar Mitzvahs, γάμους, αγρυπνίες, οτιδήποτε και αν χρειαστείτε».

Μέσα στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης που είχε με την Άμπερ Χερντ, το οποίο ισχυρίστηκε ότι είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ρόλων, ο ηθοποιός αστειεύτηκε λέγοντας: «Και ξέρετε τι; Χρειαζόμουν τη δουλειά».

Ορισμένοι εκνευρίστηκαν με την εμφάνισή του, με κάποιον να σχολιάζει: «Το γα@@@@ MTV που έδωσε βήμα στον Τζόνι Ντεπ».

Άλλοι πάλι είχαν θετικά να πουν. «Ο Τζόνι Ντεπ είναι τόσο αστείος και είμαι τόσο χαρούμενος να τον βλέπω να απομακρύνεται από το μίσος και τα ψέματα», ήταν ένα σχόλιο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

H εμφάνιση του Ντεπ στα MTV Video Music Awards είναι η πρώτη του σταρ σε κανάλι εθνικής εμβέλειας στις ΗΠΑ, μετά τη δικαστική διαμάχη με την Αμπερ Χερντ. Η τελευταία φορά που ο Τζόνι Ντεπ είχε εμφανιστεί σε κανάλι εθνικής εμβέλειας ήταν το 2017, στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ.