Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ μπορεί να ολοκληρώθηκε με το δικαστήριο να δικαιώνει τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής», όμως από το Σαββατοκύριακο έχουν αρχίσει να αποσφραγίζονται σχετικά έγγραφα, με άγνωστες λεπτομέρειες να βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την nypost.com, η αδερφή της Άμπερ Χερντ είπε στην εργοδότρια της, ότι η ηθοποιός έκοψε το δάχτυλο του πρώην συζύγου της, όταν ακόμα ήταν παντρεμένοι και είχαν επισκεφθεί την Αυστραλία.

Έγγραφα από την κατάθεση της Jennifer Howell κυκλοφόρησαν και δείχνουν πως η ίδια κατέθεσε υπέρ του Ντεπ, καθώς ανέφερε ότι η πρώην σύζυγος του τον τραυμάτισε σοβαρά στο δάχτυλο με ένα μπουκάλι, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε την αδερφή της για να συζήσει βοήθεια.

Η Jennifer Howell, εργοδότρια της αδερφής της Άμπερ Χερντ, την στιγμή που κατέθεσε στο δικαστήριο

Όπως ανέφερε, η αδερφή της Χερν δέχτηκε ένα SMS την στιγμή που εργάζονταν, το οποίο την έκανε να ουρλιάξει και να πεταχτεί από την θέση της. «Απλώς ούρλιαξε: “Το έκανε τώρα. Του έκοψε το καταραμένο δάχτυλό του”. Έσπρωξα την καρέκλα μου πίσω και ρώτησα “τι;”».

«Μου απάντησε: “του έκοψε το δάχτυλο, του έκοψε το δάχτυλο” και τότε ανέφερε πως “πρέπει να τηλεφωνήσω σε κάποιον. Πρέπει να τηλεφωνήσω σε κάποιον” και βγήκε από την αίθουσα», είπε χαρακτηριστικά η εργοδότρια της αδερφής της Χερντ.

Το κομμένο δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ

Έπειτα, πρόσθεσε ότι η αδερφή της ηθοποιού επέστρεψε στο γραφείο και όταν ρώτησε ξανά τι έγινε, εκείνη της απάντησε ότι η Άμπερ Χερτν πήρε ένα μπουκάλι και έκοψε το δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ.

Σημειώνεται, πως για το συγκεκριμένο περιστατικό, η Άμπερ Χερντ έχει ισχυριστεί ότι ο ηθοποιός ήταν μεθυσμένος και έκοψε το δάχτυλο του, καθώς είχε πάρει ένα σπασμένο μπουκάλι βότκα και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Αντιθέτως, ο Τζόνι Ντεπ, ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγος του, του επιτέθηκε και του έκοψε το δάχτυλο με το σπασμένο μπουκάλι, την στιγμή που καυγάδιζαν.