Την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής στα 73 του χρόνια, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Όπως αποκάλυψε η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Alpha Τώρα», συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι του τραγουδιστή θα του πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή αύριο.

«Είναι πανελλαδικά μεγάλη η συγκίνηση για αυτό το απότομο και ηλικιακά θα έλεγα χαμό του συναδέλφου μου, του ανθρώπου που συνεργαστήκαμε, του ανθρώπου που αγαπήσαμε, βρεθήκαμε για πολλούς λόγους κοντά. Ο Ρόμπερτ ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου, χωρίς αλλά. Τόσα χρόνια που τον ξέρω ποτέ δεν θύμωσε, ποτέ δεν κακολόγησε, ποτέ δεν έδειξε κάποια εμπάθεια για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είχε πολύ ήρεμο χαρακτήρα, τον οποίο τον κράτησε ως το τέλος, γνωρίζοντας ότι θα φύγει. Ήταν πολύ ήρεμος και το περίμενε… Είχε την οικογένεια και τα παιδιά του δίπλα του» είπε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Αύριο στις 11 το πρωί, στην Αγγλικανική Εκκλησία, που είναι στη Φιλελλήνων, θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς», ανέφερε η τραγουδίστρια.