Η Μαίρη Συνατσάκη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, μιλά πλέον ανοιχτά για τη νέα της καθημερινότητα, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Mairiboo δέχεται, μάλιστα, καθημερινά καταιγισμό μηνυμάτων με απορίες διαδικτυακών της φίλων στα social media. Αρχικά έκδηλη ήταν η ανησυχία των διαδικτυακών της φίλων για την συγκατοίκηση με τα κατοικίδιά της και τον κίνδυνο να μολυνθεί με τοξοπλάσμωση από τις γάτες της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/8) η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε μια φωτογραφία με το μεσημεριανό υγιεινό γεύμα που απόλαυσε, ενώ αμέσως δέχτηκε σχόλια από τους followers της για την διατροφή της κατά την εγκυμοσύνη.

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας για πως για αρκετό διάστημα της είχε κοπεί η όρεξη για φαγητό καθώς υπέφερε από τις συνηθισμένες ναυτίες και αναγούλες που έχουν οι εγκυμονούσες.

«Τρεισήμισι μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γι’ αυτό μου στέλνατε “πώς έχεις αδυνατίσει έτσι”, εκεί μετά την 14η-15η εβδομάδα ωστόσο τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Να κάνετε μικρά και συχνά γεύματα, σας είπα τώρα κάτι που έχετε διαβάσει παντού, αλλά ήταν το μοναδικό που κάπως άρχισε να ζώσει την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.