Το παράπονό του εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για το πως δεν μπορεί να βρει ησυχία ούτε και στις διακοπές του εξαιτίας των συνηθειών της συζύγου του Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο Άγγλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και άλλες ομάδες και νυν πρόεδρος της ομάδας του MLS, Ίντερ Μαϊάμι, παραθερίζει με τη Βικτόρια Μπέκαμ στην Κροατία. Η πρώην Spice Girl και πλέον σχεδιάστρια, πάντως, δεν… ξεκουράζεται ούτε αυτές τις μέρες κι αυτό φαίνεται πως έγινε η αφορμή ώστε να την «πειράξει» ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Δεν έχασε την ευκαιρία, δε, να σχολιάσει τη ρουτίνα γυμναστικής του άλλου του μισού στο κατάστρωμα του πολυτελούς σκάφους όπου διαμένουν όσο κάνουν διακοπές. Σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram και έχει μαζέψει περισσότερα από δύο εκατομμύρια views, ενώ παίρνει το πρωινό του εμφανίζεται ξαφνικά στο φόντο η Βικτόρια να γυμνάζεται. «Ούτε καφέ δεν μπορούμε να πιούμε πια χωρίς η Βικτόρια να κάνει γυμναστική», έγραψε ο «Becks», στο οποίο απάντησε η σύζυγός του: «Φαίνεται πως έχασα τον παρτενέρ μου στη γυμναστική σ’ αυτές τις διακοπές Ντέιβιντ».

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια παντρεύτηκαν το 1999 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Έπειτα από 23 χρόνια γάμου, φαίνεται πως η σχέση τους είναι το ίδιο δυνατή όπως τον πρώτο καιρό.