Μια νεαρή γυναίκα από τη Φλόριντα τρέφει τόσο μεγάλη αγάπη για τον -ετοιμοθάνατο- πατέρα της, που αναγκάζεται να πουλάει σέξι φωτογραφίες της για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στα ιατρικά έξοδα της περίθαλψής του.

Η 33χρονη Neyleen Ashley έμεινε συντετριμμένη όταν ο αγαπημένος της μπαμπάς Manny, 59 ετών, διαγνώστηκε πρόσφατα με νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου. Η μόνη ελπίδα επιβίωσης του είναι η μεταμόσχευση νεφρού -αλλά πρώτα χρειάζεται εγχείρηση καρδιάς και βηματοδότη ώστε με ασφάλεια να μπορέσει να υποβληθεί και στο επόμενο χειρουργείο που θα του σώσει την ζωή, αναφέρει η New York Post.

«Βρίσκεται στο πέμπτο στάδιο νεφρικής ανεπάρκειας, έχει επιληπτικές κρίσεις και πραγματικά φρικτούς σπασμούς στα πόδια του», εξήγησε συγκινημένη η Ashley στο NeedToKnow. «Είναι τόσο επώδυνο που πρέπει να σκύβει και να παίρνει τα φάρμακά του, τα οποία στη συνέχεια τον βγάζουν νοκ άουτ».

Παρόλο που το λαμπερό μοντέλο -που διαθέτει 2,5 εκατομμύρια followers στο Instagram– λέει ότι «δεν θα σταματήσω ποτέ να ελπίζω» για ένα θαύμα, είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για τον πατέρα της, ώστε να νιώσει όσο πιο όμορφα γίνεται, ακόμη και αν δεν προκύψει μεταμόσχευση.

Πουλάει σέξι φωτογραφίες της για να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα για τον ετοιμοθάνατο πατέρα της

Για να το πετύχει αυτό, η αφοσιωμένη κόρη -η οποία έχει γίνει πρωτοσέλιδο στο παρελθόν επειδή υποβλήθηκε σε τρεις πλαστικές στήθους για να αποκτήσει το «μεγαλύτερο στήθος στις ΗΠΑ»- εκμεταλλεύεται τα προσόντα της και πουλάει σέξι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Με 20 δολάρια το μήνα, οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν το πρόστυχο περιεχόμενο της Ashley μέσω της υπηρεσίας Centerfold.com του Playboy.

«Ουσιαστικά, πουλάω σέξι φωτογραφίες για να βοηθήσω τον πατέρα μου», παραδέχτηκε η Ashley. «Όταν του το είπα, γέλασε, το βρήκε ξεκαρδιστικό. Μεγαλώνοντας, πάντα αστειευόταν λέγοντας ότι ήθελε να δουλεύουμε στα Hooters λόγω της τόνωσης της προσωπικότητας των γυναικών».

«Ο μπαμπάς μου πάντα δίδασκε εμένα και την αδελφή μου να απολαμβάνουμε τη σεξουαλικότητά μας χωρίς να μας κρίνουν», πρόσθεσε η ξανθιά καλλονή.

Η Ashley δήλωσε ότι «θέλω να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να δείξω στον πατέρα μου πόσο καλά με μεγάλωσε». Η νεαρή γυναίκα είπε, επίσης, ότι θέλει να βοηθήσει τη μητριά της για να βεβαιωθεί ότι και εκείνη «αισθάνεται υποστήριξη και αγάπη».

Η Ashley -η οποία πέρυσι έβγαινε με τον πρώην της Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Χάμφρις- αποκάλυψε, επίσης, ότι σοκαρίστηκε όταν ο πατέρας της διαγνώστηκε για πρώτη φορά με νεφρική ανεπάρκεια.

«Ο πατέρας μου δεν έπινε ποτέ, δεν κάπνιζε ούτε έτρωγε ανθυγιεινά, αλλά κανένα υγιεινό γεύμα δεν θα μπορούσε να το αποτρέψει αυτό», δήλωσε το μοντέλο.

«Όταν διαγνώστηκε με την ασθένεια, η καρδιά μου ράγισε», συνέχισε. «Ήμουν σχεδόν σε δυσπιστία μέχρι να τον δω να υποφέρει από πόνους και να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της κατάστασης».

Η Ashley προσέφερε ακόμη και το δικό της νεφρό για μεταμόσχευση, αλλά οι γιατροί τη συμβούλευσαν να μην το κάνει, σε περίπτωση που κληρονομήσει τη γενετική που προκάλεσε τη νεφρική ανεπάρκεια του πατέρα της.

«Οι άνθρωποι είναι προκατειλημμένοι. Βλέπουν εμένα και το Instagram μου και νομίζουν ότι επειδή έχω μεγάλα στήθη και θελκτικές καμπύλες είμαι χαζή ή άκαρδη», δήλωσε η 33χρονη. «Αλλά μπορείς, επίσης, να είσαι ευγενική και να κάνεις πράγματα για την οικογένειά σου χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά σου μέσα και τη δύναμη που σου προσφέρουν».