Το Αρχοντικό Playboy είναι ένα από τα πιο εμβληματικά σπίτια στο Λος Άντζελες και ήταν γνωστό ως το hotspot για πολυτελή πάρτι που διοργάνωνε ο ιδρυτής του Playboy, Χιου Χέφνερ. Ο Χέφνερ, αγόρασε το ακίνητο το 1971 και έζησε εκεί μέχρι τον θάνατό του το 2017. Η έπαυλη σε στιλ Tudor χτίστηκε το 1927 και διέθετε μια κάβα, έναν καταρράκτη, μια σπηλιά και 29 δωμάτια.

Σύμφωνα με το grunge.com, η έπαυλη έχει μείνει στην ιστορία για τα θρυλικά πάρτι που έχουν οργανωθεί σε αυτή με διάσημους καλεσμένους ανάμεσα στους οποίους και ο Τζον Λένον. Ωστόσο, υπάρχουν και πιο σκοτεινές ιστορίες που αφορούν στην έπαυλη του Χέφνερ με δύο πρώην φίλες του μεγαλοεκδότη να διηγούνται ενδιαφέρουσες ιστορίες που έχουν κάποια σχέση με το παραφυσικό.

Η έπαυλη Playboy του Χιου Χέφνερ

Οι ιστορίες που θέλουν την έπαυλη του Χέφνερ να είναι στοιχειωμένη

Σύμφωνα με το grunge.com, η Bridget Marquardt έζησε στην έπαυλη από το 2002 έως το 2009 και αναφέρει ένα περιστατικό όπου βρισκόταν στο δωμάτιό της με φίλους, όταν ξαφνικά είδε μια οπτασία. «Συζητούσαμε, ήπιαμε ένα ποτήρι κρασί και η τηλεόραση ήταν ανοιχτή. Ξαφνικά, με την άκρη των ματιών μας, είδαμε μια γυναίκα να στέκεται μπροστά στην ντουλάπα», είπε η Marquardt, σύμφωνα με τη New York Post. Όταν όμως γύρισε να κοιτάξει τη γυναίκα, εξαφανίστηκε. Περιέγραψε τη γυναίκα ως αδύνατη και χλωμή με μακριά μαλλιά. Αναγνώρισε τη γυναίκα ως πρώην υπάλληλο στην έπαυλη που πέθανε από καρκίνο. «Είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτή που στεκόταν εκεί», πρόσθεσε.

Ο Χιου Χέφνερ στο αρχοντικό του

Η Bridget Marquardt, ωστόσο, δεν είναι η μόνη που έχει βιώσει μια τέτοια εμπειρία στην έπαυλη Playboy. Η Holly Madison, η οποία έμεινε στην έπαυλη από το 2001 έως το 2008, είχε τις δικές της ιστορίες να διηγηθεί. Σε μια συνέντευξη στο Nylon, η Madison θυμήθηκε ότι είδε μια γυναίκα που δεν αναγνώρισε ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο. Ακολούθησε τη γυναίκα σε μια πόρτα, αλλά ξαφνιάστηκε όταν δεν είδε κανέναν μέσα στη μικρή ντουλάπα. Υπήρχε, επίσης, η εποχή που η Marquardt και η Madison ήταν μαζί σε ένα δωμάτιο, όταν η τηλεόραση άνοιξε μόνη της και η ένταση αυξήθηκε στο μέγιστο.

Η έπαυλη Playboy του Χιου Χέφνερ

Στην αρχή, η Madison ήταν δύσπιστη για τα περίεργα περιστατικά, αλλά τελικά πείστηκε ότι κάτι παραφυσικό συμβαίνει. «Για μένα, χρειάστηκε ένα σωρό διαφορετικές εμπειρίες πριν σκεφτώ “Εντάξει, κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ”», δήλωσε η Madison. Εκτός από τις δύο γυναίκες, οι υπάλληλοι στην έπαυλη έγιναν μάρτυρες περίεργων περιστατικών και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το grunge.com, είχαν ένα απόκοσμο συναίσθημα εκεί και άκουσαν τις πόρτες να κλείνουν δυνατά και τα παιχνίδια arcade να ενεργοποιούνται χωρίς να τα αγγίζει κανείς. Με την πλούσια ιστορία της έπαυλης του Χιου Χέφνερ, μερικοί άνθρωποι δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι είναι, πράγματι, στοιχειωμένη αναφέρει το grunge.com.