Η Κιμ Καρντάσιαν που πρόσφατα εμφανίστηκε στο Met Gala που φόρεσε το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε με το οποίο είχε πει το «Happy Birthday mr president» στον Τζον Κέννεντι, απασχόλησε και πάλι την δημοσιότητα, καθώς αποκάλυψε το «μυστικό» για την «επιτυχημένη» όπως χαρακτήρισε σεξουαλική της ζωή με τον Pete Davidson.

Σύμφωνα με την pagesix.com, η 41χρονη τηλεπερσόνα στο πρόσφατο επεισόδιο της εβδομαδιαίας σειράς «The Kardashians» σχολίασε με τις αδερφές της για τις συμβουλές που έλαβε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ώστε να μείνει έγκυος από τον Τράβις Μπάρκερ.

«Όταν έγινα 40, όλοι μου είπαν ότι η σεξουαλική μου ζωή θα απογειωθεί», δήλωσε η Κιμ και πρόσθεσε πως «και η γιαγιά συνέχιζε να μου λέει “στα 40 γίνεται το καλύτερο σεξ” κι εγώ είπα “οκ, είμαι έτοιμη”». «Αν κρίνουμε μέχρι στιγμής», είπε στη συνέχεια με πονηρό ύφος και γέλασε μαζί με τις αδερφές της.

Μάλιστα, η ίδια δεν σταμάτησε την αφήγηση, αλλά την επέκτεινε και αναφέρθηκε στον νέο της σύντροφο, τον 28χρονο Pete Davidson.

Οι φιλοδοξίες από την νέα της σχέση

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι αρχικά δεν έτρεφε μεγάλες φιλοδοξίες για την σχέση της με τον Pete Davidson. «Δεν σκεφτόμουν καν “ω, Θεέ μου. Θα έχω σχέση μαζί του”», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «απλώς σκεφτόμουν ότι πρέπει να βγω εκεί έξω, απλά πρέπει να ξεκινήσω».

Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι κατάφερε και την κέρδισε με τον τρόπο του, με αποτέλεσμα να είναι από τον Οκτώβριο του 2021 μαζί μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, μίλησε και για ένα περιστατικό από μια σκηνή στο «Saturday Night Live». «Έκανα το “SNL” και μετά όταν φιληθήκαμε στη σκηνή ένιωσα ένα συναίσθημα», είπε η 41χρονη τηλεπερσόνα, για την πρώτη φορά που φιλήθηκε μαζί του.

Σύμφωνα με την ίδια, πριν γυρίσουν μαζί την σκηνή που φιλήθηκαν, ο Davidson ζήτησε τον αριθμό της, όμως εκείνη αρνήθηκε. Παρόλα αυτά, μετά το φιλί που αντάλλαξαν, επειδή ένιωσε κάτι μέσα της, πλησίασε τον παραγωγό της εκπομπής και ζήτησε εκείνη το τηλέφωνο του τωρινού της συντρόφου.

Επίσης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το παράπονο που έχει από τον Pete Davidson, το οποίο μέχρι στιγμής δεν το έχει εκφράσει σε τέτοιο βαθμό για προηγούμενες σχέσεις της.

«Ο Pete δεν έρχεται στα πάρτι μου, όλοι είναι στα πάρτι μου. Δεν μου διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο μέσα στην ημέρα», πρόσθεσε στη συνέχεια, καθώς σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Pete Davidson δεν θέλει να βγάζει ο ίδιος στη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.