Η Κιμ Καρντάσιαν απασχολεί έντονα τα αμερικανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, επειδή εμφανίστηκε στο Met Gala φορώντας το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, που είχε βάλει όταν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι.

Η 42χρονη σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες στην εκδήλωση, σημείωσε ότι απέκτησε το πολύτιμο ρούχο από το μουσείο «Ripley’s Believe It Or Not», όπου φυλάσσονταν σε μία ειδική θήκη από μουσελίνα, προκειμένου να αντέχει στον χρόνο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έπρεπε να χάσει 7 κιλά για να φορέσει το φόρεμα, οπότε αναγκάστηκε για τρεις εβδομάδες να κόψει τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη, ενώ είπε ότι παρέλαβε το ρούχο από ένοπλη συνοδεία.

«Αυτό είναι το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε. Είναι εξήντα ετών. Είχα την ιδέα να το φορέσω και να το δοκιμάσω. Έφτασε σε μένα συνοδευόμενο από ένοπλους φρουρούς. Το δοκίμασα και δεν μου ταίριαζε. Έπρεπε να χάσω 7 κιλά. Ήμουν αποφασισμένη να το φορέσω… Τα κατάφερα…», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες που ανέβασε η Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram:

Το συγκεκριμένο φόρεμα αγοράστηκε από την Μέριλιν Μονρόε για 1.440 δολάρια, ενώ το 1999 ξεπέρασε το 1 εκατ. δολάρια και το 2016 έφτασε να κοστίζει 4,8 εκατ. δολάρια.

Σημειώνεται, ότι η κίνηση της Κιμ Καρντάσιαν να εμφανιστεί με το συγκεκριμένο ρούχο έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων, με αρκετούς να διαφωνούν, ενώ ο Βασίλειος Κωστέτσος έγινε έξαλλος και δήλωσε πως «κάποιες Φορές! Κάποια Πράγματα! Δεν έχουν πλάκα! Ούτε αποτελούν την ΡΟΗ του συστήματος! Δεν τολμάς να τα αγγίξεις!».