Στο Παρίσι βρίσκεται η Demi Moore, με την επίσκεψή της στο διάσημο μουσείο του Λούβρου να προκάλει παγκόσμιο «κράξιμο».

Ο λόγος; Η 59χρονη διάσημη ηθοποιός πήρε μαζί της στο παγκοσμίου φήμης μουσείο και το σκυλάκι της ενώ απαγορεύεται. Μάλιστα, τις φωτογραφίες δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, όπου ποζάρει μπροστά στον πίνακα της Μόνα Λίζα, με τον σκύλο της είτε αγκαλιά, είτε χωμένο μέσα στην μπλούζα της.

Οι ακόλουθοί της αναρωτήθηκαν πώς κατάφερε να «περάσει» το κατοικίδιό της μέσα στο μουσείο.

Αν ανατρέξει κανείς στην ιστοσελίδα του Λούβρου και παρατηρήσει τους κανονισμούς, αναφέρεται ρητά ότι απαγορεύεται η είσοδος στο μουσείο σε όλα τα ζώα, με εξαίρεση τα σκυλιά-οδηγούς και βοήθειας. «Όλα τα ζώα απαγορεύονται, με εξαίρεση τους σκύλους-οδηγούς ή τους σκύλους βοήθειας, που συνοδεύουν άτομα με κινητική ή διανοητική αναπηρία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στις φωτογραφίες όμως που δημοσίευσε η Moore, απαθανατίζεται με το κατοικίδιό της μπροστά στον πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, αλλά και μπροστά από το γλυπτό της Αφροδίτης της Μήλου. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η 59χρονη σταρ σχολίασε: «Η Pilaf καταλαμβάνει το Λούβρο».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσαν βροχή: «Ένας σκύλος στο καλύτερο μουσείο;» έγραψε χρήστης, με άλλον να αναρωτιέται «Πώς στην ευχή σου επέτρεψαν να βάλεις έναν σκύλο στο Λούβρο» κι άλλον να προσθέτει: «Είναι λυπηρό να κάνουν οι διασημότητες κατάχρηση της φήμης τους και να πηγαίνουν με τα κατοικίδιά τους σε μέρη, που εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούμε. Το Μουσείο του Λούβρου απαγορεύει τα κατοικίδια ζώα με εξαίρεση τα ζώα υπηρεσίας. Demi Moore, θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό».