Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ», όπου έκανε ένα σύντομο απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν, ενώ μιλώντας για το παρελθόν, σημείωσε πως μπορεί ακόμα να ήταν στο τηλεοπτικό σταθμό Alter, αν δεν είχε κλείσει.

Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή έχουμε δεθεί πολύ σαν παρέα, περνάμε καλά, γελάμε, ήταν λίγο σαν πενταήμερη η τελευταία εκπομπή όπου υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός. Το διασκεδάσαμε, βραχήκαμε, μπουγελωθήκαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, τα κάναμε όλα! Η χρονιά ήταν πολύ γεμάτη, πολύ έντονη αλλά μου αφήνει πολύ όμορφη γεύση».

«Σαν άνθρωπος δένομαι πάντα με τους συνεργάτες μου, πιστεύω στους συνεργάτες μου, είμαι άνθρωπος πολύ σταθερός που επενδύει στις συνεργασίες του οπότε από τη δική μου πλευρά θέλω να είμαστε όλοι μαζί όπως ήμασταν και φέτος. Δεν είμαι πολύ των αλλαγών. Έχω ότι αν δεν είχε κλείσει το Alter, ίσως να ήμουν ακόμα εκεί. Είμαι άνθρωπος που, όταν πηγαίνω κάπου, μου αρέσει να ριζώνω και να πηγαίνω καλά. Όχι με την έννοια του εφησυχασμού, αλλά αυτήν του αγαπώ αυτό που κάνω, αγαπώ τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι και επενδύω σε αυτό», είπε στη συνέχεια.

«Δεν έχω σκεφτεί την παρουσίαση ενός βραδινού προγράμματος. Κατά καιρούς μου έχουν γίνει διάφορες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Σε αυτή τη ζωή και σε αυτή τη δουλειά ποτέ μη λες ποτέ! Σε αυτή τη χρονική στιγμή όμως μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ξεκινάμε τον Σεπτέμβρη με το Happy Day» πρόσθεσε, επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.