Για τη συμμετοχή του στο Survivor, τον γιο του αλλά και τα χρήματα που κέρδισε στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος. «Πήρα τα πιο πολλά λεφτά» τόνισε και εξήγησε πως είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο.

«Δεν μας επέτρεπαν να φύγουμε οικειοθελώς, για να μη χαλάσουμε το show. Ο Άγιος Εφραίμ ήταν δίπλα μου στο ριάλιτι. Είχα πάρει ένα μπουκαλάκι και έπινα αγιασμό, και μου έδινε δύναμη, δεν πεινούσα, δεν ζαλιζόμουν, δεν έχασα τα λογικά μου» επεσήμανε.

«Στο ριάλιτι πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους, δεν το κρύβω. Με την εφορία είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο» τόνισε ο Τριαντάφυλλος.

«Ο γιος μου με έβλεπε στο ριάλιτι, ήταν λίγο περίεργο για εκείνον, τον έπιανε το παράπονο. Ο γιος μου είναι ο κολλητός μου, η ζωή μου» είπε και αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν για αυτόν στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε: «Δεν κρατάω κακίες, τα αφήνω πίσω και οι εχθροί μου έρχονται κοντά μου σιγά – σιγά. Βγαίνοντας μου έκαναν πρόταση όλοι οι ψυχολόγοι να πάω να… τους κάνω καλά»,

«Τον Σάκη και τη Μαριαλένα, αν παντρευτούν, θα τους παντρέψω. Εύχομαι να το κάνουν» συμπλήρωσε.

Η αποκάλυψη για το τραγούδι «Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε»

«Tο τραγούδι ”Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε” ήταν για τον Ρέμο, είπε να το αφήσουμε να το πούμε στο επόμενο cd και το είπα εγώ», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Αναφερόμενος σε ευτράπελα που μπορεί να του έχουν τύχει πάνω στη σκηνή, ο ίδιος τόνισε ότι «Στο Λονδίνο πήγα να περπατήσω στη σκηνή και μία κοπέλα μου τράβηξε το μπατζάκι και μου έσκισε το παντελόνι, και τραγούδησα έτσι για λίγο».

«Το παραδέχομαι είμαι ζηλιάρης»

«Έχει τύχει μπροστά στη γυναίκα μου να εκδηλώσουν έντονα το θαυμασμό τους και να νιώσω αμήχανα, αλλά είναι υπέροχη γυναίκα, σύζυγος και μητέρα και έχει υπομονή. Για να είμαστε μαζί 15 χρόνια, κάτι σημαίνει. Στην αρχή της σχέσης μου με τη Δήμητρα, τη ζήλευα πολύ. Και ακόμα ζηλεύω, το παραδέχομαι, είμαι ζηλιάρης και την αγαπάω» δήλωσε.

Περιγράφοντας μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, ο Τριαντάφυλλος ανέφερε «Όταν έχασα τη γιαγιά μου, έπρεπε να τραγουδήσω και ήταν μια δύσκολη στιγμή».

Όσο για το πού μπορούμε να τον απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι, ο Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι «Είμαι στο Destijl Club κάθε Πέμπτη και θα κάνω live σε όλη την Ελλάδα».