Το «Παρά Πέντε» ήταν μια από τις πιο πετυχημένες σειρές του Mega και σε κάθε επεισόδιο οι τηλεθεατές καθηλωνόντουσαν στους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες της παρέας. Ένα από τα μέλη της παρέας, ο Αργύρης Αγγέλου ο οποίος υποδυόταν τον Φώτη, στην σειρά, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατάφερε να «ταξιδέψει» τους διαδικτυακούς του φίλους πίσω στο χρόνο.

Ο Αργύρης Αγγέλου δημοσίευσε έναν «ξεχασμένο θησαυρό» τον οποίο εντόπισε μέσα σε ένα παλιό του laptop. Ο «θησαυρός» αυτός ήταν μια σειρά φωτογραφιών από τα παρασκήνια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Μάλιστα, σε μια από τις λήψεις ποζάρει ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί με την τηλεοπτική του γιαγιά Σοφία, την ηθοποιό Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2013.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Αργύρης Αγγέλου

«Λοιπόν πάμε για το απόλυτο throwback! Σε ένα ξεχασμένο συρτάρι βρήκα ένα χαλασμένο laptop από το 2005! Παρόλα αυτά κατάφερα και το άνοιξα και μέσα βρήκα ένα “ξεχασμένο θησαυρό”! Απίστευτο και πολύ υλικό από backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Παρά5. Κανείς δεν μπορεί να εισπράξει στο 100% τι συνέβαινε όταν δεν έγραφε η κάμερα, αλλά σίγουρα θα πάρετε μία ιδέα. Είμαι τόσο χαρούμενος που αυτές οι αναμνήσεις δεν είναι μόνο χαραγμένες στο μυαλό μου, αλλά υπάρχουν και μέσα σε αυτό το ξεχασμένο laptop σαν ενθύμιο», σημείωσε στη δημοσίευσή του ο Αργύρης Αγγέλου.