Η Μαντόνα αναστατώνει για ακόμη μία φορά το διαδίκτυο και θέτει ακόμα μια πρόκληση στους θαυμαστές της, οι οποίοι δεν γνωρίζουν εάν η 63χρονη βασίλισσα της ποπ «ταράζει και πάλι τα νερά» ή εάν αντιμετωπίζει αυτή την φορά κάποιο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να φοράει full face, να έχει λυτά τα πλατινένια μαλλιά της και να κάνει ναργιλέ με τα μάτια της να γυαλίζουν. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ακόμα μια ακραία αντίδραση.

Χαρακτηριστικά, η mirror.co.uk αναφέρει ότι πριν λίγο καιρό, το Instagram έριξε live μετάδοση που έκανε η Madonna, επειδή παραβίασε τους «όρους της κοινότητας», που έχει θεσπίσει η πλατφόρμα. Στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία που έγραφε ότι «ποτέ στη ζωή μου, δεν φόρεσα τόσα ρούχα», η οποία όμως κατέβηκε, γιατί φαινόταν μέρος από το στήθος της.

Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που τρομάζει τους θαυμαστές της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πριν από σχεδόν ένα μήνα, ανέβασε στο TikTok ένα περιέργο βίντεο, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί θα ανέβαζε κάτι τόσο τυχαίο.

Στο βίντεο διάρκειας 13 δευτερολέπτων, η ίδια εμφανίζεται κάπως… ζαλισμένη και με μεγάλα ροζ φουσκωμένα χείλη, ενώ περιείχε ένα κοντινό πλάνο του προσώπου της.

Κάποιος έγραψε ότι το κλιπ ήταν «εντελώς ανησυχητικό» και ένας άλλος ότι «απλά θα θυμηθώ πόσο υπέροχη ήταν τη δεκαετία του ’90. Ήταν ένα είδωλο».

Νέος έρωτας;

Η Mirror μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι η περίεργη συμπεριφορά της Μαντόνα στα social media, ίσως σχετίζεται με την αναζήτηση καινούργιου συντρόφου, σύμφωνα με άτομο από τον στενό της κύκλο.

Άτομο που βρίσκεται κοντά στη Μαντόνα -η οποία είναι και πάλι ελεύθερη- μίλησε στο περιοδικό Heat και ανέφερε ότι η βασίλισσα της ποπ προτιμάει τους νεαρούς άνδρες και κυρίως τους 20αρηδες, σε αντίθεση με όσους είναι κοντά στην ηλικία της.

«Η Μαντόνα δεν ενδιαφέρεται να βγει με κάποιον της ηλικίας της. Είναι μεγάλη απελευθέρωση το γεγονός να μην σκέφτεται τα γκρίζα μαλλιά ή τις ρυτίδες. Αυτό που θέλει είναι να βρει έναν σκληροτράχηλο, καυτό άντρα γύρω στα είκοσι, κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει μαζί της», είπε χαρακτηριστικά.

Προώθηση δουλειάς

Παρά τις παραπάνω εικασίες και σενάρια, ορισμένοι θαυμαστές της Μαντόνα, θεωρούν ότι η περίεργη συμπεριφορά στα social media αφορά την προώθηση νέες δουλειάς, ειδικά από την στιγμή που το γυμνό της 63χρονης βασίλισσας της ποπ πουλάει αρκετά.

Χαρακτηριστικά, στις αρχές Μαΐου κυκλοφόρησε τρία βίντεο NFT στα οποία το ολόγραμμα της ποζάρει γυμνό και γεννάει δέντρα και ρομπότ σαρανταποδαρούσες. Πρόκειται για την συνεργασία της με τον ψηφιακό καλλιτέχνη, γραφίστα και animator Beeple (Michael Joseph Winkelmann), που προκάλεσε μεν πολλές αντιδράσεις, αλλά έφερε και την αντίστοιχη αποδοχή.

«Ω Θεέ μου. Αυτός είναι ένας άρρωστος, άρρωστος, κακός κόσμος», έγραψαν ορισμένοι στο Twitter, όμως μετά από λίγο καιρό επικράτησε η γραμμή από τους θαυμαστές της, ότι ήταν «ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή, Μαντόνα».