Ένα βίντεο 13 δευτερολέπτων στο TikTok της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, άφησε τους φαν της προβληματισμένους. Το ποπ είδωλο ανέβασε το κλιπ λίγο πριν τα Grammys 2022 και σε αυτό η εικόνα της ήταν κάπως… ζαλισμένη.

Η 63χρονη δημοσίευσε ένα μικρό κλιπ λίγο πριν από την απονομή των βραβείων την Κυριακή, στο οποίο η μουσικός φοράει βαριές ασημένιες αλυσίδες και ένα μαύρο διάφανο τοπ με τα ξανθά μαλλιά της σε τέσσερις πλεξούδες.

Η ανάρτησή της Madonna περιείχε ένα κοντινό πλάνο του προσώπου της και μεγάλα ροζ φουσκωμένα χείλη. Το βίντεο την έδειχνε απλώς να σκύβει μπρος-πίσω προς την κάμερα.

Οι μπερδεμένοι followers της δεν μπορούσαν παρά να σχολιάσουν το περίεργο TikTok της, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί η βασίλισσα της ποπ θα ανέβαζε κάτι τόσο τυχαίο.

Κάποιος έγραψε ότι το κλιπ ήταν «εντελώς ανησυχητικό». Ένας άλλος σχολίασε: «Υπέροχα! Πώς υποτίθεται ότι θα κλείσω τα μάτια μου και θα κοιμηθώ τώρα;»

«Αυτό ειλικρινά με τρόμαξε δεν θα πω ψέματα», συμπλήρωσε ένας θαυμαστής. «Απλά θα θυμηθώ πόσο υπέροχη ήταν τη δεκαετία του ’90. Ήταν ένα είδωλο», είπε ένας χρήστης.

Η σταρ μοιράζεται πρόσφατα προκλητικές φωτογραφίες μέσω των social media και πολλοί followers έχουν υποθέσει ότι τα στιγμιότυπά της είναι βαριά επεξεργασμένα και με Photoshop.