Για τον ερχομό της κόρης της που της άλλαξε τη ζωή αλλά και το ενδεχόμενο να πήγαινε με τον σύντροφό της σε ριάλιτι μίλησε η Τζούλια Νόβα σε τηλεοπτική της συνέντευξη. «Από Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο να αφήνω τη μικρή και να εργαστώ. Τώρα δε γίνεται γιατί τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό» είπε.

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» υπογραμμίζοντας: «Με βοηθάει ο θηλασμός στο να χάσω βάρος, ούτε ένα λεπτό δεν έχω στερηθεί κάτι. Στην αρχή δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί, αλλά κυκλοφορώ τόσο πολύ έξω, οπότε την έχουν ήδη δει».

«Θα πήγαινα σε ριάλιτι»

«Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε ριάλιτι με το σύντροφό μου», είπε ακόμα το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια τόνισε και εξήγησε πώς αντιμετώπισε τη γέννα. «Είμαι ψύχραιμη σε όλα, από τη γέννα, μέχρι και όταν αρρωστήσαμε με κορονοϊό κι εγώ, και ο Μιχάλης, και η κόρη μας» σημείωσε.

«Δεν αντιμετώπισα δυσκολία με τον τοκετό στο σπίτι. Ήμουν πολύ ψύχραιμη και συνειδητοποίησα ότι αντέχω τον πόνο» πρόσθεσε.

«Ο Μιχάλης μένει και μόνος του με τη μικρή, αλλάζει πάνες, υπάρχει βοήθεια, συνεργασία. Ήθελε από μικρός να γίνει πατέρας», ανέφερε για τον σύζυγό της.

«Με τον πατέρα μου δεν έχουμε καλές σχέσεις, δεν υπάρχει επικοινωνία. Με τον αδελφό μου σιγά – σιγά μιλάμε», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.

«Η καθημερινότητα με ένα μωράκι είναι εντελώς διαφορετική για το ζευγάρι, μπορεί και να μαλώσουμε αν είναι γκρινιάρα η μικρή, αλλά κρατάει λίγο» υπογράμμισε και κλείνοντας είπε: «υτό το καλοκαίρι δεν θα γίνει η βάφτιση, γύρω στα 3 της θα τη βαφτίσουμε για να έχει αναμνήσεις το παιδί».