Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τις σκέψεις του όσο βίωνε την περιπέτεια υγείας του, σχολίασε τις υποθέσεις των συναδέλφων του, Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη ενώ μίλησε και για τις μεταγλωττίσεις.

«Είναι μεγάλο πράγμα, που οι μεγάλοι με θυμούνται από τις μεταγλωττίσεις. Η φωνή του αστυνόμου Σαΐνη μού είπαν ότι είναι η καλύτερη φωνή, που έχει γίνει σε μεταγλώττιση», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσο για την περιπέτεια που βίωσε με την υγεία του, ο Τάσος Κωστής είπε: «Το πάλεψα πολύ με την υγεία μου, δεν είναι εύκολο. Πέφτεις κάτω, κλαις, πλαντάζεις. Περισσότερο στεναχωρήθηκα για την γυναίκα μου και τον γιο μου. Με περίμεναν έξω από το νοσοκομείο κι έβλεπα τον πόνο στα μάτια τους».

Όσο για το κίνημα του #metoo και τους συναδέλφους του, που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, δήλωσε πως «ο χώρος καθαρίζει έτσι».

«Με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη καθαρίζουμε τον χώρο μας. Καλύτερα να χάσεις τη δουλειά σου, παρά την αξιοπρέπειά σου. Οι πράξεις πρέπει να καταγγέλλονται την ώρα που γίνονται, όχι στο τελευταίο στάδιο. Πρέπει να ακούσουμε και την άλλη πλευρά βέβαια, του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε και σε δύο ακόμα συναδέλφους του, που κατηγορήθηκαν, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Τι έκανε ο Χαϊκάλης; Το παραδέχτηκε αυτό που έκανε κι είπε κάποια πράγματα, που είναι εις βάρος του. Δικάστηκε; Καταδικάστηκε; Έκανε κάτι; Γιατί του απαγορεύουν να δουλέψει; Ποιος είναι αυτός, που απαγορεύει στον άλλο να δουλέψει; Κι ο Κιμούλης είχε κακή συμπεριφορά. Αν δεν θες, μην πας να δουλέψεις μαζί του. Γιατί πάτε και δουλεύετε μαζί του;», είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.