Στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης και μεταξύ άλλων εξήγησε το λόγο για τον οποίο πιστεύει πως δεν αντιμετώπισε κακοποιητικές συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας.

Όπως είπε ο Γιώργος Χρανιώτης, η εξωτερική του σωματοδομή ήταν εκείνη που δεν επέτρεπε σε κανέναν να τον πλησιάσει με άσχημο τρόπο, κάτι που είχε πει και στη μητέρα του.

«Στη διδασκαλία προσπαθώ να αποφύγω αυτά που έχω βιώσει εγώ από καθηγητές μου. Δεν γουστάρω καθόλου τις αυθεντίες. Θεωρώ ότι μαθαίνουμε συνεχώς και ότι δεν μπορούμε να επενδύσουμε πάνω σε αυθεντίες γιατί ο κόσμος τα αλλάζει πολύ γρήγορα», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Γιώργος Χρανιώτης: Είχα μια πολεμική αντιμετώπιση, αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι έτσι

«Δεν είχα κάποια λεκτική ή σεξουαλική κακοποίηση στην καριέρα μου. Θα μπορούσα να έχω, ήταν όλα μπροστά μου. Όπως έχω πει και στη μητέρα μου είμαι χειροδύναμος, ήμουν ανεπτυγμένος σωματικά οπότε το “όχι” μου είχε άλλο αντίκτυπο από ένα παιδάκι που μπορεί να είναι πιο αδύναμο ή θηλυπρεπές από εμένα. Είχα μια πολεμική αντιμετώπιση, αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι έτσι. Ήμουν 1.81 ύψος 80 κιλά» εξήγησε ο Γιώργος Χρανιώτης.